ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
piąteczko przed 5 ??

i TY funcjonujesz jak ludź teraz ??????????????????

szacun 

losiczko ja to wiem...... patrząc na Twój wykres tzn ten wykres, serce mi pęka naprawde jak widzę ten termin porodu aniołka :-
-
-
-( tak jak piszesz robiły dziewczyny które mają juz dzieci,,,,,, i to własnie jest nie zrozumiałe .... bo przeciez są zdolne do rodzenie, do noszenia dzieciątko a tu takie komplikcję po drodzę sie spotyka ............:-
-
-
-( Ja mogę tylko napisać tyle ze trzeba walczyć i sie nie poddawać ...... np zagubiona straciła Alanka potem z Nadinką były takie problemy od połowy ciązy ale udało sie ......i trzeba wierzyć i walczyć do konca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz nie wspomnę o sobie....... 3 poronienia ...... byłam juz na skraju załamania uwierzcie ......ale jednak silniajsza była chęć posiadania dzieciątka.... choć naprawde traciłam nadzieje w chwilach gdy widziałam kobiety w ciązy albo wózki z małymi bobasami .....!!!!!!!!!!!!!
A poza tym pan Bóg doświadcza nas tyle ile wie że udźwigniemy .......... tyle cierpienia ile możemy znieść ........

losiczko ja to wiem...... patrząc na Twój wykres tzn ten wykres, serce mi pęka naprawde jak widzę ten termin porodu aniołka :-
A poza tym pan Bóg doświadcza nas tyle ile wie że udźwigniemy .......... tyle cierpienia ile możemy znieść ........