reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

47154_10151073375452616_1067124492_n.jpg :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

dziama agnes spijcie dobrze :-)

reklama
karolina, polecam tą metodę usypiania z książki, rozdział 4 jest o usypianiu. Trzeba co prawda uzbroić się w cierpliwość i mieć stalowe nerwy przy ryku, ale na Maksia działa. :tak: Będzie dobrze! Nadejdzie taki dzień, że się wyśpimy :tak: A swoją drogą dobrze wiedzieć, że ktoś tam gdzieś po nocach siedzi przy innym łóżeczku z innym dzieckiem na rękach.;-) Pomyślę sobie dziś o tobie między 2 a 4 jak nie będę spać;-):-D

Mały już położony, ale jeszcze nie usnął, tylko kwęka sobie.

ilona
, ty to masz siły żeby tu siedzieć jeszcze! Daj mi trochę;-):-D

dziama
, akurat mnie nie było jak pisałaś o mieszkaniu i nie doczytałam, więc nie wiem jak sytuacja wygląda...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Dobra, nie ma sprawy:-D To niech Pawełek szepnie Maksiowi na uszko żeby też spał sobie do 10 rano;-):-D

Idę spać bo bąbel chyba usnął już. Do zobaczenia:happy2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dawać mi tu wasze bąbly ja je zabawie w nocy a Wy sie wyspicie he he.

Ilonko czy aby te bmi 20,4 to nie lekka przesada kochana. Bedziesz wyglądała jak wysuszony wiórek :-).

Do juterka kochane :-):-):-) A ja siana nie mam a zamówiłam nowy materiał na alegro he he :-D:-D:-D a tam najwyżej przez wekend bedziemy jeśc tylko zupke na obiad :-p:-p:-p PA PA

losiczka ja musze,,,,,,,,,, bede sie lepiej czuć w swojej skórze,.......... wiem ze jestem gruba ale jak zobaczyłam zdjęcia z chrzcin to mało nie fikłam na zawał :-:)-:)-:)-:)-:)-( dlatego muszę schudnąć........... :tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak zejde do 60kg to bede juz szczęśliwa .......a potem pomalutku do 55 i bedzie super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za rok na lato mam nadziej ze założę rozm 36 ......:tak::tak::tak::tak::tak: :-):-):-)

reklama
Hej dziewczynki.....duzo sie tu dzisiaj dzialo....niestety czytalam ale nie zapamietalam co i komu mialam napisac:zawstydzona/y:........tylko do Lori.....bo ja tez slyszalam ze jest cos takiego ze czasami organizm z jakiegos powodu odrzuca zenskie plody.....nie wiem dokladnie o co w tym chodzi ale postaram sie cos wyszperac:tak:

Do góry