reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej Kobylki!witam polnocnie prawie juz,ja dzis duzo w ruchu barszczyk czerwony byl z pierozkami z kapustka i grzybkami,jak na wigilii...korzystam poki moge ;)ale zostalo sporo,bo ja bardzo duzo zawsze nagotuje...ja z rodzinki wielodzietnej,to rozumiecie;)najwyzej sir reszte zamrozi;)ilonko dzieki za wiadomosc i rady pilkowe...na pewno skorzystam;)a co do tabelki to trzeba by bylo najpierw kasie es na porodowke wyslac ,a potem dopiero anie b,bo kasia es ma ns 18.12 termin,a ania b na 19.12;)ale sie czepiam co?!ale wybaczcie ciezarnej...jutro musze na 11.00 do poloznej,a potem do kosmetyczki...ha...ha...ha...wiem,juz od poniedzialku sie wybieram i nic z tego nie wyszlo...jak sie dzis zaczelam wybierac po sniadaniu,to kolezanka do mnie zadzwonila,ze jest wlasnie niedaleko mnie i chcialaby wpasc na pogaduchy...no nic nie poradze...poszla dopiero po 16.00,a ja za szybki obiadek w postaci barszczyku...dobranoc Kochane...moj Maly ma czkawke od ok.10 minut i caly brzuchol mi skacze...a moj Duzy juz chrapie w najlepsze...

Dziendoberek

Produkcja pełna parą widzę :-)

Ilonko dziekuje kochana za tabelke ;-);-);-) schowaj mnie chociaz gdzieś w srodek he he :-D.

A mój mężulo dzisiaj znowu w domu :wściekła/y: nie no pieknie :wściekła/y: święta bedą pod kaponierą ( dla ubogich ) .

Skrobne cosik pózniej bo jakos weny nie ma.

Buziolki i miłego dnia :-):-):-)

katy, dzięki, właśnie o czymś takim myślałam. Dziś lub jutro uderzę na galerie to poprzymierzam chociaż. Ja też imałam się różnych zajęć w UK, np sprzątałam takie barki, które służyły za hotel. Najważniejsze że kasa z tego jest! Za takie pieniądze też bym mogła tak pracować:tak:

Miłego dnia:-)

Cześć kotenieńki. Melduję tylko że żyję ale na nic nie mam weny nawet nadrobić Was zabardzo nie nadrobiłam poraz pierwszy odkąd z Wami jestem.

Przede wszystkim GRATULUJĘ AGNES SYNUŚ PIĘKNY NIECH ROŚNIE ZDROWO :*

hejka lasencje :-D
biapl ok ogarnę tą tabelkę ... ale juz na swoim kompie bo na tym bym dostała tylko wścieku dupyy :wściekła/y: tak zarywa skubany noo....:baffled:
Roszpunka to daj znac jak cos upolujesz.... no i moze byc tak łaskawie pokazała sie w tej grzywce co ?????? I nowe zdjęcia całusnego Maksia zapodała :tak:

a taki osobnik jak dziama to sobie jaja robi >??????? gdzie sie chowasz co ?????
ciekawe jak sie czuję Lori.... szkoda ze nie zaglada do nas juz ...:-(
losiczko niech bedzie jak jest, nie czepiaj sie hehe :-p nikomu tam nie wadzisz w tej tabelce wiec cicho badź :-p

Słodkiego miłego ... dnia :-D

Ja nadal sikam ze smiechu jak sobie przypomne urywaki z " ciacho" , wczoraj sama do siebie sie smiałam cały czas :-) wariatka hehe :-Dn

o i ja głupia blondyna zamiast sobie nagrac na nagrywarke to sobie dopiero przypomniałam pod koniec filmu ze mogłam nagrać buuuuuuuu:baffled:

Edit

I zguba sie sama odnalazła ......:D a co to za brak weny sloneczko ????? album skonczony juz ??????????

reklama
Do góry