reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry kobitki :-)
usmialam sie co wypisujecie ,ale jeszcze muszę nadrobic
wpadłam na chwile jeszcze w pracy jestem i wyjazd o ok 16 ,a wracam w poniedziałek
zajrze jeszcze pozniej :tak:

Katka ???? jeszcze Cie dzis nie obudziłam hihihihihi.........

reklama
Ilonka- jeszcze mam około 5000tys zdj do ogarnięcia bo się ludziska nieźle bawili :)edit u mnie w Lidlu termometrów było od zatrzęsienia i były nasze słynne "misiowe " kombinezony ale raczej takie na teraz nie na zimę bo cienkawe po27zł ale same różowe.

mam jakąś meeeeega chandrę może @ raczy mnie nawiedzić

Ostatnia edycja:
dziama a to kombinezoniki były czy bluzy ???? Bo u mnie były bluzy takie cieplutkie z uszkami na kapturze ... kombinezonów nie widziałam nawet w ulotce :szok: co do termometrów to do Ciebie pojechała tez i moja dostawa bo u mnie bylo jak na lekarstwo ..moze z 7 sztuk... heheh :-p

o kurczaczek ....az tyle :szok::szok: super !!!!!!! Szkoda ze na moim slubie Ciebie nie mialam hehe .. bo ja mam yyy tylko tysiąc zdjęc ze slubu hehe :-D a mogłoby byc wiecej jak dla mnie :sorry2:
malami co chudzielcu slychac ??? gdzie wyjezdzasz ??? leżeć gdzies do góry psitką >>>????????

kombinezony właśnie Ilonko ale same różowe za to bluz nie widziałam. Chcesz to jutro kupię ci ten termometr i wyślę tylko czy wtedy będzie sie opylać to cenowo?

słonce bardzo Ci dziękuje ale ja bylam w lidlu jeszcze przed otwarciem aby Go w ogóle kupic..... :tak: i kupiłam ....ale kurcze zeby na jeden sklep w miescie ( bo mamy tylko jeden) dali ok 7sztuk? paranoja i dziadostwo po prostu... i waszystkie poszły w minutę chyba :baffled:
paula szczęściara :-p

To u mnie nie bylo kombinezonków .. w ogóle .... wszyscy sie rzucili na termometry, i te bluzy z uszkami, i sweterki :)

ja mialam kupic ta bluze malutkiemu ale za 27zł to stwierdziłam ze kupie z 5 w lumpie dla niego, bo w ten dzien wlasnie mialam wychodne do lumpu i nakupowalam ok 20 ubranek za 50zl :)

Ostatnia edycja:
Karola- ja zdj ślubne chrzciny itp które robię na tych uroczystościach wklejam do ładnych ozdobnych albumów np http://images34.fotosik.pl/349/9f07262bae9a0612.jpg

http://nokautimg1.pl/p-00-25-00255c...um-na-zdjecia-hama-michi-113638-200-zdjec.jpg
itp i w środku czasem ozdabiam dodaję jakieś sentencje itp ale to trzeba lubić ale są przepiekne albumy ręcznie robione bardzo oryginalne. Ja mogłabym Ci foto- książkę zrobić ale musiałabym mieć trochę zdj Jagody:)

edit przykładowe albumy http://www.sentymentyiprezenty.republika.pl/albumy-scrapbooking.html

reklama
Paula cuda sie zdarzaja ale raczej nie w przypadku Katoli teściowej :) Jak pogody nie będzie to sexualny maraton sobie zrobicie hehehhehehehe

Do góry