hej mamuski...jestem..zyje..troche mnie nie byli wiec raczej nie nadrobie:-) nie bylo jakos czasu..sprzatanie po malowaniu..goscie co chwila bo mamy dylemat rodzinny..wczoraj bylismy na zakupach zeby sie obkupic na zime i caly dzien zlacial..a dzis jestem wsciekla bo @ przypelzla...juz sie nawet zastanawiamy nad lekarzem:-(..do tego jeszcze kompa mi nie zrobili:-( jak sie dostane do kompa cory to wrzuce wam fotki na grupe z remontu..bo w tel nie wiem jak...zaraz was poczytam bo nie jestem na bierzaco:-(
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Hejka lasencje 

Wpadam jutro i nadrabiam
:-):-)
MY dziś spędzilismy wspaniały dzień
Tego mi było trzeba 

Zakupy, obiadek w restauracji ..... a wieczór minął na układaniu puzzli hehe 
ogólnie bajka :-)

DOBRANOC :*
lece sie poprzytulać do m
:-):-):-):-)

Wpadam jutro i nadrabiam

MY dziś spędzilismy wspaniały dzień

DOBRANOC :*
lece sie poprzytulać do m

My też spedziliśmy super dzień u teściów na obiadku,przyjechała szwagierka i chrzestny Antosia z Gdańska i było super. Antek grzeczny bawił się i z gracją prezentował swoje umiejętności 
Fotki z dzisiejszego dnia na grupie
Axa Adusia urocza a fryz Kacka super
Karolina smęć ile chcesz a teściową się nie przejmuj ,tyle wytrzymałaś to jeszcze trochę wytrzymasz,a niedługo przeprowadzicie się do własnego domku i to Ty będziesz tam panią
Fotki z dzisiejszego dnia na grupie
Axa Adusia urocza a fryz Kacka super
Karolina smęć ile chcesz a teściową się nie przejmuj ,tyle wytrzymałaś to jeszcze trochę wytrzymasz,a niedługo przeprowadzicie się do własnego domku i to Ty będziesz tam panią
truskafffka
Fanka BB :)
hejka
i za mną również miła niedziela
pospaliśmy, pobyczyliśmy się, wysłuchaliśmy grania na organach Matika i śpiewy do mikrofonu...i przeżyliśmy
pojedliśmy smakołyków...a teraz jeszcze bierzemy się za oglądanie filmu
Z opóźnieniem..ale jest
moja śliczna torebka od Losiczki :-):-):-):-):-):-):-):-)
Zobacz załącznik 511336 Zobacz załącznik 511337
i za mną również miła niedziela
pospaliśmy, pobyczyliśmy się, wysłuchaliśmy grania na organach Matika i śpiewy do mikrofonu...i przeżyliśmy

pojedliśmy smakołyków...a teraz jeszcze bierzemy się za oglądanie filmu
Z opóźnieniem..ale jest
moja śliczna torebka od Losiczki :-):-):-):-):-):-):-):-)
Zobacz załącznik 511336 Zobacz załącznik 511337
witajcie dziewczęta!!! mam nadzieję, że weekend minął spokojnie i miło...
u mnie przed weekendem jakoś ciężko było, ale już lepiej... sporo czasu z mężem nawet dobrze mi robi
... teraz czekam na @, a raczej modle się żeby niedługo przyszła... echhh...
buźki z rana!!!
u mnie przed weekendem jakoś ciężko było, ale już lepiej... sporo czasu z mężem nawet dobrze mi robi

buźki z rana!!!

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Dzieńdoberek !!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Truskawa super torebusia

!!!!!!!!!!!!!!!! Ja czekam na moją... dziś pewnie bedzie to tez sie pochwalę a jaaaaaaaaak 

Viola zaraz lece na grupę
Antoś sie sam juz przekręca np z brzuszka na plecki ?????????????
sylwia moze uda Ci sie odespać jakoś ??? dziś do pracy nie śmigasz ?????????????
Asiu pokoiki bardzo przytulane !!!!!!!!!!!!!

Valkyrie hmmmm tak szczerze to ja na razie nie widzę u Ciebie @ na horyzoncie
Katka widać ze zabawa była mega udana !!!!!!!!!!!! a zapomniałam dodać ze Twój m to ciaaaaaaaaaaaaaacho

:-):-):-):-):-)
Jezu mnie sie przec calutką noc śnij WIELKI CZARNY PAJĄK !!!!! ale to naprawde całą noc......... wstałam do małego położyłam sie i znów kontynuacja snu

:-
-
-
-( za 2 razem juz myslałam ze to sie dzieje naprawde jak wstawałam :-( straszne to było :-
-
-
-( ciągle sie na mnie czaił 

Miłego dnia babeczki !!!!!!!!!!
lenie śmierdzące wstawać

Truskawa super torebusia

Viola zaraz lece na grupę

sylwia moze uda Ci sie odespać jakoś ??? dziś do pracy nie śmigasz ?????????????
Asiu pokoiki bardzo przytulane !!!!!!!!!!!!!

Valkyrie hmmmm tak szczerze to ja na razie nie widzę u Ciebie @ na horyzoncie

Katka widać ze zabawa była mega udana !!!!!!!!!!!! a zapomniałam dodać ze Twój m to ciaaaaaaaaaaaaaacho

Jezu mnie sie przec calutką noc śnij WIELKI CZARNY PAJĄK !!!!! ale to naprawde całą noc......... wstałam do małego położyłam sie i znów kontynuacja snu

Miłego dnia babeczki !!!!!!!!!!
lenie śmierdzące wstawać

reklama
Podziel się: