reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej mamuski...jestem..zyje..troche mnie nie byli wiec raczej nie nadrobie:-) nie bylo jakos czasu..sprzatanie po malowaniu..goscie co chwila bo mamy dylemat rodzinny..wczoraj bylismy na zakupach zeby sie obkupic na zime i caly dzien zlacial..a dzis jestem wsciekla bo @ przypelzla...juz sie nawet zastanawiamy nad lekarzem:-(..do tego jeszcze kompa mi nie zrobili:-( jak sie dostane do kompa cory to wrzuce wam fotki na grupe z remontu..bo w tel nie wiem jak...zaraz was poczytam bo nie jestem na bierzaco:-(

reklama
Hejka lasencje :-D:-D:-D

Wpadam jutro i nadrabiam :tak::tak: :-):-)

MY dziś spędzilismy wspaniały dzień:tak: Tego mi było trzeba :-D:-D:-D Zakupy, obiadek w restauracji ..... a wieczór minął na układaniu puzzli hehe :laugh2::laugh2: ogólnie bajka :-):-D:-D:-D:-D:-D :tak::tak::tak::tak:

DOBRANOC :*
lece sie poprzytulać do m:sorry2::-):-):-):-)

My też spedziliśmy super dzień u teściów na obiadku,przyjechała szwagierka i chrzestny Antosia z Gdańska i było super. Antek grzeczny bawił się i z gracją prezentował swoje umiejętności :)
Fotki z dzisiejszego dnia na grupie:)

Axa
Adusia urocza a fryz Kacka super:)

Karolina
smęć ile chcesz a teściową się nie przejmuj ,tyle wytrzymałaś to jeszcze trochę wytrzymasz,a niedługo przeprowadzicie się do własnego domku i to Ty będziesz tam panią:)

hejka

i za mną również miła niedziela :)
pospaliśmy, pobyczyliśmy się, wysłuchaliśmy grania na organach Matika i śpiewy do mikrofonu...i przeżyliśmy:-D
pojedliśmy smakołyków...a teraz jeszcze bierzemy się za oglądanie filmu ;)

Z opóźnieniem..ale jest :D
moja śliczna torebka od Losiczki :-):-):-):-):-):-):-):-)

Zobacz załącznik 511336 Zobacz załącznik 511337

witajcie dziewczęta!!! mam nadzieję, że weekend minął spokojnie i miło...

u mnie przed weekendem jakoś ciężko było, ale już lepiej... sporo czasu z mężem nawet dobrze mi robi :tak:... teraz czekam na @, a raczej modle się żeby niedługo przyszła... echhh...

buźki z rana!!!:-D

Dzieńdoberek !!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Truskawa super torebusia :tak::tak::tak::tak::tak: !!!!!!!!!!!!!!!! Ja czekam na moją... dziś pewnie bedzie to tez sie pochwalę a jaaaaaaaaak :-D:-D:-D
Viola zaraz lece na grupę :tak: Antoś sie sam juz przekręca np z brzuszka na plecki ?????????????
sylwia moze uda Ci sie odespać jakoś ??? dziś do pracy nie śmigasz ?????????????
Asiu pokoiki bardzo przytulane !!!!!!!!!!!!! :tak::tak:
Valkyrie hmmmm tak szczerze to ja na razie nie widzę u Ciebie @ na horyzoncie :sorry2::sorry2:
Katka widać ze zabawa była mega udana !!!!!!!!!!!! a zapomniałam dodać ze Twój m to ciaaaaaaaaaaaaaacho :-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Jezu mnie sie przec calutką noc śnij WIELKI CZARNY PAJĄK !!!!! ale to naprawde całą noc......... wstałam do małego położyłam sie i znów kontynuacja snu :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-:)-:)-:)-( za 2 razem juz myslałam ze to sie dzieje naprawde jak wstawałam :-( straszne to było :-:)-:)-:)-( ciągle sie na mnie czaił :baffled::baffled::baffled::baffled:

Miłego dnia babeczki !!!!!!!!!!

lenie śmierdzące wstawać :tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry