reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :)

weekend za nami udany i jak szybko zleciał :p
dzieciaki się ze sobą wybawiły, my ze znajomymi się uśmialiśmy, wybyczyliśmy .. :)
pogoda dzisiaj chyba w całej Polsce "pod psem"..trza przetrwać
zafundowałam sobie kawkę w pracy no i dziś tradycyjnie..byle do wieczora

Mati poleciał do przedszkola w końcu..uchachany, choć rano wstawać się nie chciało :p
ja rano zaliczyłam badania, a potem szybkie zakupy w biedronce, fajne zestawy z olejkiem są :) 14zł, a bardzo ładnie wygladają, nawet na prezencik super sprawa :D kupiłam czekoladowy olejek i będziemy się wieczorem z małżem aromatyzować :p

Postaram się zaglądać..ale muszę sie odrobić z pracą najpierw :p no i wielkie oko wielkiego brata czuwa ..

Losiczko dobrze że jesteś :)

Pozdrawiam Szalone Baby ;)

reklama
dzięki łosiczko:))
mam bardzo mieszane uczucia co do tego cyklu... jak znam życie to i tak nic z tego nie będzie ale człowiek głupi to i nadzieje ma.... a świrować i tak będę.
truskafka fajnie, że weekend udany:tak:

hej martuś:-) ja też mam sajgon....

nie śpiochu :-p
wypełniałam formularz dla P żeby go zarejestrować w urzędzie pracy mówię ci masakra 2h mi zeszło :no::wściekła/y:i tak nie wiem czy mu coś dadzą :9 eh żyć sie odechciewa

no właśnie co ja to miałam powiedzieć...
witaj losiczko, malami i pamela... dobrze was widzieć (czyt. czytać) ;-)

ło matko uciekam bo mi dynia pęknie a tabsów brać nie chcę... do potem!

Aaaaaaaaaaaa........... zapomniałam Wam napisać że ja sie cieszę że mężulo wyjerzdza :-):-):-) a mężuś cieszy sie jeszcze bardziej :-):-):-) a dlaczego ??? Bo jedzie z Marcinkiem :-D:-D:-D

Martuś :-)

witam:-)

Losiczko hahahha no to będzie się działo:-) . Dobrze że wróciłaś

Ada dziwne temp na wykresie, ja bym pewnie już test zro:-)biła:-)

Paula zapominam zapytać - jak te maseczki z glinki???

Ilonka szydełko:szok: że też masz chęć :sorry:

Małami co to za sajgon?:tak:

Kasia widzę w kraju jest:tak: jak tata się czuje?? sił i zdrówka:-)

Dziama
koniecznie odezwij sie po wizycie i oczywiście aby udana była

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ma któraś wieści od Kasi es ?????????????????????????????????

Roza już zrobiłam wywiad co to za ziółko ten Marcinek :-D cacy glacy nie pije nie pali normalnie jak mój m :-D tyle że jak sie razem dobiorą to nie wiem co z tego wyjdzie he he.

reklama
jak któraś chce na gimnastykę to zapraszam- małe zapodają disco polo na itv i muszę z nimi tańczyć. Już dreptam po języku

Do góry