reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ilonko z płozami chcieliśmy na początku kupić ( tylko 10 zł droższe jest), ale doszłam do wniosku,że kupimy, a i tak pewnie używać nie będziemy, więc po co ... :-)

piateczko to niezłe upiorki w domu masz :-D:-D:-D

Truskafka to super,że wszystko ok :-) No i udanej zabawy z węgorzem :-)

Paula no własnie zdzieram diete od Piąteczki i tez tak bede wygladać niebawem :-D:-D:-D albo tak bo nie bede miec siły po samej maślance :-D:-D:-D:-D

Rozia no w sumie tak.... lepiej nie mieć bo jak Ja miałam to potem siedziałam i płakałam bo bez bujania Jasio nie spał :szok::szok::szok: także ucz sie na moich błedach hihi. dlatego płozy są bardzo głęboko gdzieś schowane w piwnicy,- bo tam nigdy sama nie pójdę bo sie boje :-D:-D:-D także nie kusi :laugh2::laugh2::laugh2:

ilonko24 hahahahahaha padłam :-D

zamówiłam sobie termometr z funkcją mierzenia temperatury owulacyjnej, bo nie miałam... nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać
:-) jak nie do tempki owulacyjnej, to chociaż do tej chorobowej :-D tfu, tfu... :-p

edit.:
pamięta któraś na której stronie znajduje się nasza tabelka? Bo mam ochotę sobie zerknąć jak to wszystko wygląda, ale jestem za leniwa dzisiaj żeby ją odnaleźć :zawstydzona/y: :rolleyes2:

paula leniu śmierdzący :-p wczoraj tabelka była wystawiona :) także cofnij sie do wczoraj :-D:-D:-D U mnie jest to 3 strona hehe a post 15026 ale ja mam inaczej ustawione strony w opcjach :-p także szukaj wczorajszego dnia , o 12;58 była wstawiona :laugh2::laugh2: dokładnie sie juz nie da hehe:-D

Dziewczynki ja zmykam do sklepu, a później jadę w końcu spotkać się z drugim mężczyzną mojego życia, czyli z moim podopiecznym, którym zaczęłam się opiekować jak miał 3 tyg, a teraz już jest w drugiej klasie :szok: :-) Także nie wiem czy jeszcze tu dziś się zjawie, a jeśli nawet, to późno pewnie będę ...

Miłego popołudnia życzę :-)

My juz po obiadku.Chłopaki na Hbo oglądaja smerfy a ja zaraz biorę sie za dzierganie torebki.Bo w piątek jadą do Angli :-)Euro będę zarabiać he he.

Piąteczko mój Kubula to z każdego łożka spadał. 2 lata temu jak sie przeprowadziłam kupiliśmy łożko piętrowe na allegro ale takie co ma 40 cm barierkę.I jak spał na dole to spadał a do góry nie :-) .Nawet po ciemku w nocy leci siku i nie spada z drabinki.

Ilonko to jak Ty sie piszesz na dziewczynkę to ja wznawiam staranka he he.Tyle że pospiesz sie .Bo jak sie zdecydujesz to ja juz moge nie produkować jajeczek :-D

A mój m to przez telefon tak słodko pierdzi że normalnie miód malina a w domu to tak nie ma :oo::oo::oo:

Losiczko w Anglii to funty a nie euro no chyba że do Irlandii posyłasz:-p:laugh2:a co do twojego chłopa to tak każda z nas ma jak zatęsknią to miód malina:rofl2:

reklama
Do góry