reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia- kciuki mocno zaciśnięte i czekamy:-).dziama postarałam się wczoraj,schabik ze śliwką,mąż go uwielbia,dużo świec,kupiłam nową bieliznę...dużo rozmawialiśmy o starankach i mój M. mi powiedział że on nawet się nie martwi bo jest pewien ze dzidzia się pojawi:tak:, a ta jego pewność i spokój udzieliła się i mnie.no i poszliśmy póżno spać;-);-);-).Ilonka współczuję traumy z dzieciństwa,aż mnie ciarki przeszły.dla męża jesteś najpiękniejsza na świecie,a to najważniejsze! a że wiem jak wyglądasz to wierz mi że o jakieś blizny nie musisz się martwić ślicznotko! życzę miłego dnia moim paniom,wracam do pracy a wieczorkiem babski wieczór plotkarski z koleżankami z pracy,ale będziemy jeżdzić po naszych chłopach/nie dosłownie:szok:!a i teściowom się pewnie oberwie! miłego dnia!

reklama
Witam:)

Ilonka no to przeżyłaś:( ale najważniejsze że masz szczęśliwą rodzinkę:)

Roszpunka pas polecam tylko Pani Teresy miałam 3 ale ten najlepiej ściągał.
A możesz linka udostępnić tutaj? Ja nie mam fb ale mąż ma i mogę od niego zagłosować:)

Witam kotenieńki :)

perły kocham Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

teraz jest juz OK.... nie zwracam tak uwagi juz na nie... są ze mną tak naprawde od zawsze także luz :-) moje chłopaki kochają mnie za to jaka jestem i juz :-D:-D:-D:-D
Roszpunka śliczny komplecik o za 5 zł ??:szok::szok: szok !!!!!!!! na piżamkę mi on nie wygląda także bedzie sobie śmigać Maksio w domciu a nawet i na dworze :) bo jest piękny
OK ja zagłosuje zaraz :)
Pamelka

sylwia TY teraz kochana wypoczywaj wiecej :) nabieraj sił na poród :-)

Pamelka fiu, fiu a to romantyczny wieczór :-D bomba !!!!!!!!!!!!!!!!! miłego babskiego wieczorku :) i mąz dobrze ze jest opanowany , spokojny i ma dużo wiary- bierz z NIego przykład :) Mozesz zajść w ciążę i zajdziesz !!!!!!!!!! i tego proszę sie trzymajmy :-D
Dziama haha nieźle .... :-D kurcze czy nadejdzie taki dzien w którym sie wszystkie spotkamy ??????? bardzo bym chciała !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jane czekamy na wyniki :)
Rozia a ja myslałam ze nocka bedzie Wasza ....ehhhh... trzymam kciuki aby były skurczyki na ktg :-) pisz, pisz !!!!!!!!!!! :-)

Viola bo TY bedziesz wiedziec na pewno .... mogę dać troszkę soczku malinowego Pawełkowi , tzn z wodą rozcieńczonego ????

Katy, losiczka, róza, hop hop :crazy:

kompleciki.jpg

czapeczki.jpg

Ostatnia edycja:
dzień dobry

chata ogarnięta, nawet królowa Angli może wpadać w odwiedziny:-D a teraz leże z kawą i się byyyyczee bo jednak plecy dają o sobie znać:dry: małą w ramach przeprosin za męczenie karmię drożdżóweczką:-p

ale chciałam wszystko ogarnąć, żeby jutro rano wstać, zjeść, spakować się...i ruszamy do znajomych na weekend :D

Ilona przykro mi :( straszne przeżycia, ale silna z Ciebie kobieta, mimo wypadku masz w sobie niesamowitą radość i pozytywną energię :-)
kompleciki cudne :D jak zawsze :D
Dziama hahaha no popatrz jak mnie dobrze znasz :p no trochę miałam ochotę pojeździć, klapnąć tyłkiem w śnieg i mieć wszystko w nosie, ale jednak ktosik w brzuchu mi ciążył :p no nic...odbiję sobie za rok :p
i co ..dobry koncert był? :-p:-):-D
Jane trzymam kciuki za wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Roszpunka fajowski komplecik :tak:
mój łosiek też na pajacach chowany :) lubiłam go w tych pajacach :) na piżamki się stopniowo przerzuciliśmy jak miał jakieś 1,5roku
Pamela piękny wieczór mieliście, super że tak pielęgnujecie swój związek, dbacie o wyjątkowe chwile .. i dobrze że M taki pewny, zaraźliwe to jest :D
a dziś też się miły wieczór zapowiada hehe

no i czekamy na wieści o Mariuszku i Biance :D

czesc Dziewczynki

Mam ostatnio kiepski nastrój i nawet jak zaglądam na BB to nie ogarniam wszystkiego, sorki.

Chcę juz wiosny!!!!!! Od tych ciągłych zmian pogody i ciśnienia głowa mi pęka.

Roszpunka - ja trochę nosiłam pas, ale ze względu na kręgosłup, zawsze to jakieś wsparcie było.

Witam i ja

my dzisiaj miałyśmy super noc i wczorajszy wieczór tez :) ok 14 poszłam z nia na spacerek jak wróciliśmy to troszkę pomarudzila więc ponosilam na rekach ( dzisiaj mam juz to nosidło) jak zasnęła ok 17.30 tak spała z przerwami na jedzenie do 3 :szok: Nawet kąpana nie była hihihihhihi potem ja przytulilam i zasnęła od razu i spała do 6.40 obudziła tatę do pracy :-D Pomarudzila i zasnęła po godzinie i śpi z przerwami na papu do teraz :szok::-D:szok: Aż sie boje co będzie dziś wieczorem

pozdrawiam was wszystkie

reklama
Do góry