reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka :-)
Rozia oby poszlo jak najszybciej ;-)
Lilu ;-)
Roszpunka co tam u Maksia:-)
Jane wiesz jak by co to pisz jaki model :tak:
Losiczko a może częściej będziesz tutaj bywać:sorry2: a pacynki śliczne :tak:

Ja troszke dzisiaj pocwiczylam, pozniej poleniuchowalam, gosci juz odprawilam a teraz ogladam tv ......tvn style
o osobach ktore polknely jaja tasiemca zeby schudnąć :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

I jak tam dziewczynki ??? Porodówka wita ???:-)

A ja sie upawam błogą ciszą w domu bo Kubula po feriach w szkole i męzuś po 2 tyg urlopie :szok::szok::szok: też w pracy więc cisza jak nic a Szymonek sam to jest cichutko.

Katy moja droga jak to sie mówi brak weny na forum a raczej do pisania :-(jakoś ten nowy rok nie zaczął mi sie zbyt różowo.Ale cyc do przodu i jakoś to będzie no nie ??? ;-);-);-).

Kurka chciałam sie zapisać gdzieś na fitnes a bardziej na siłkę na taśmę ale mężuś znowu coś wspomina o delegacji. Więc chyba nici z tego:dry:

Miłego dnia kochane. Mało mnie tu ale wciąż Was love :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam:)

Losiczka jakie śliczne te laleczki:) a męskie osobniki też robisz?:-D:-D:-D U nas też się ferie skończyły.

Roszpunko gratulacje dla Maksia:)teraz to już migiem wszystko pójdzie.

ja też mam się czym pochwalić Antoś od wczoraj mówi tatatatata i dziadzia:-) A pozatym bez przerwy staje na nóżki w łóżeczku a ja się boję bo jeszcze widać słabe ma te nóżki i krzywo stawia, ale gdzie tam jak go sadzam to krzyk, nogi sztywne i wyprostowane i się nie da posadzic.

No i mamy problem. Wczoraj byliśmy u teściów po dłuższej nieobecności (2tyg bo teściowa miała zapalenie płuc) i mały się rozpłakał, pewnie zapomniał babcię i dziadka. Wczoraj zmarł tata mojej bratowej i jak będziemy szli na pogrzeb to muszę go zostawić u teściów i nie wiem co będzie jak będzie tak płakał.
Z drugiej strony musi się przyzwyczajać. echhhh

Viola, gratulacje dla Antosia:-) Synek mojej siostry zaczął wstawać jak miał 7 miesięcy, a mimo to nie ma żadnych problemów z nóżkami. Antoś na pewno wie co robi, tyle na ile jest gotowy:tak: Biedactwo wystraszył się babci i dziadka. Będzie musiał jakoś przeżyć pobyt z nimi, nie ma rady.

losiczko
, tobie to dobrze:-)

Ale tu cisza...:-(

witam i ja

od razu was uprzedzam że w tym tygodniu mało mnie będzie. muszę chrzciny organizować. robię obiad dla 18 osób więc czeka mnie wielkie zakupowe szaleństwo a potem stanie przy garach. ale dam radę. menu już gotowe teraz tylko muszę zaopatrzyć lodówkę i brać się do roboty. tort zamówiłam. a placki sama upiekę w sobotę.

do tego u mnie spadek formy. Olek budzi się co 2 godziny w nocy i czasem już nie daje rady. mam nadzieję że kiedyś mu to minie. może zęby wyjdą?

sprobuje nadrobić troszkę ale nie wiem czy się uda bo u nas koniec ferii mąż w pracy więc sama ogarniam młodego i chatę.

buziole i miłego dnia

viola, roszpunka gratuluję postępów chłopaków. a mój jakiś leniwy.

reklama
Witam witam :)
Roszpunka gratuluję .,,,, uściskaj i mocno ucałuj Maksia - cioteczka Ilona tez jest dumna :tak::tak::tak::tak::-D to teraz jak pisze Viola pójdzie z górki :-p
Viola biedny Antoś sie wystraszył, no ale jednak trzeba go oswajać :tak:
super ze taki dzielny chłopczyk chce juz na nóżki stawać !!!!!!!! brawo ,,, ja mówię ze na roczek to bedzie juz nieźle biegać :tak:
Rozia sylwuś nadal czekamy na uparciuchy :-D:-D:-D:-D:-D

losiczka jak ja czekam na te pacynki chłopięce ... bo pewnie kupię jedną od Ciebie dla Pawełka :) wiec czekam na misia albo na coś innego :-D:-D:-D:-D a gdybym miała córę to bym nawet i 2 wzięła :-D:-D:-D:-D
Katka :szok: powiem ze ja jestem zdesperowana i tez bym połknęła haha .. żartuje !!! :-D:-D:-D:-D

Wpadnę wieczorkiem bo m jest w domciu dziś ... tzn jedzie po południu

Do góry