Jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam kochane po kilku dniach. Nawet jak miałam kompa w domu to nie miałam czasu dłużej posiedzieć i poczytać

Antek zrobił się bardzo absorbujący. Próbowaliśmy zostawić go u moich rodziców ale niestety po 5 minutach mama dzwoni że mamy szybko wracać bo Antek cały czas płacze aż się zanosi i od tego czasu cały czas ze mną. Nawet jak wyjdę do toalety to jest płacz

A po za tym to raczkujemy i chodzimy przy meblach,więc oczy trzeba mieć wkoło głowy i trzeba być blisko,żeby sobie krzywdy nie zrobił bo u nas bardzo ciasno
Roszpunka gratki ząbka.6miesiąc to tak w sam raz. Antek pierwszy dostał jak tylko skończył 3 miesiące a teraz ma ich 8.
Ilonka niestety nikt w sprawie pracy się nie odezwał,ale to chyba dobrze bo nie wiem jak ja pójdę do pracy przy takim płaczku.Będziemy chyba jeszcze pasa zaciskać do wakacji może jakoś przetrwamy.
Losiczko piękne torebki weszłam przed chwilką na allegro bo zamawiałam antkowi smoczek do butelki i zerknęłam sobie. Szkoda,że narazie nie mogę sobie pozwolić na taki zakup

Ale ta co Ilonce szyłas powala

i ta z kokardką.
Katy spóźnione życzenia 100 lat i maleństwa w ramionach.
Lilu Sylwia całuski dla maluszków.
Martuś jak się czujesz?
truskafka jak tam Amelka?
Nie mogę wszystkim odpisać bo już nie pamiętam
AAAAAAAAAAAAAAAA i w końcu założyłam konto na fb jakbyście chciały mieć mnie w znajomych to zapraszam. Violetta Popielewska.