reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Losiczko - ja zawsze tak siedzę, najgorsze jest to, że mały wczoraj zasnął o..... 0.30 był grzeczny, bawił się, ale o spaniu nie myślał nawet,

Roszpunko - nawet nie jest tak źle. Miał do wyboru - iść z Alinką, albo zostać z Kubusiem i wybrał to drugie.

Dziewczynki - Walentynkowe buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hello :-)

Katy cudnie czyta się, że z tatusiem w porządku, że lepiej się czuje
:tak: Dzielny człowiek :-)

Rozia
gratuluję odpadniętego pępuszka
:-p

Kasiu Es jak to dobrze, że idziecie do domku
:tak:
Dziękuję za kciuki :*

Ilonko
moja mama do dzisiaj nosi w portfelu mój pępuch
:szok:

Sylwia
ale już masz klocuszka małego
:-D:-)

Losiczko
słodki ten strój
:blink:

Kochane nie wiem czy uda mi się wpaść do Was wcześniej niż w niedzielę jak będą na nocce w pracy, bo K jutro przyjeżdża, więc same rozumiecie
:-p

Buziaczki moje Walentynki :*

witam moje śliczne !!!!!!!!

LOSICZKO MASZ PO DUPIE ODE MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚ PIĘKNĄ KOBIETĄ ROZUMIESZ ?????????? więc nie wiem skąd taka dolinka ze jest inaczej !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: proszę sie ogarnąć słoneczko !!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
i strój super ale czekamy na focię nowego fryzu :) :-p:-p:-p:-p i bez gadania nam tutaj :-p:-p
Sylwia super ze Mariuszek jest grzeczny w nocy :-) buziaczki dla słodziaka i starszej siostry :-)

Co do pępuszka to mamy i Jasia i Pawełka ... zatrzymaliśmy sobie :-):-):-):-):-) :-p:-p:-p:-p

aaaaaaaaa wczoraj miałam pisać i mi w końcu wypadło z głowy
Macie buziaczki od Martusi :) Ona nadal zasmarkana ale przynajmniej Oskarek zapukał i uspokoił mamusię ( bo pisała ze nie czuję aby sie ruszał) komp niedługo bedzie zrobiony także niebawem sie zjawi :) :-):-):-):-):-):-)

MIŁEGO DNIA :*

Dziendoberek :-):-):-)

Mój walenty wczoraj wrócił do domu po 20 z pudełeczkiem truskawek :-):-):-) mniam :-p:-p:-p i co z tego że made chemia :-D były przepyszne .

Ilonko wiesz kochana moja ciociunia zawsze potrafi mnie dobic swoimi tekstami że ja teraz czyt po 40 to już nie musze uważać na siebie bo i tak mi to nic nie da. Bedzie rosło mi dupsko bo hormony już nie takie :-(menopauza za rogiem :-( ja tak kocham tę kobietę a ona nigdy w życiu nie powiedziała mi nic dobrego :-:)-:)-(

Ale i ja tak się trzymam kupy :-D:-D:-D a zdjęcie zrobie obiecuje ...........kiedyś tam :-D:-D:-D

Kończę polki potem 6 torebek. Babka ciągnie te torebki jakby chciała a nie mogła :baffled: ale jej sprawa ja kaske za uszycie mam :-p

Miłego dnia babolki :-):-):-)

Dzień dobry :-)

Sylwie no to gratuluję odpadnięcia pępuszka :-) Ja też nie mogłam się tego doczekać :-)

losiczko glowa do góry :-) Nie ma tak,żeby nie mogło być gorzej, więc cyc do przodu i nie martwimy się :-) Każda z nas ma okresy załamki na swpim punkcie, a w rzeczywiśtości, to wyolbrzymiamy wszystko, bo nie jest z nami tak źle :-) A Ty ładna kobieta jesteś i nie jest pewnie tak źle jak piszesz :-)

Paula to udanego weekendu :-) Bawcie się dobrze ;-)

Ja dziś biszkopt a bedę piekła, bo m sobie zażyczył, ma ktoś ochotę ?? :-D to zapraszam jakby co :-)

Miłego dnia :-)

pyt. na g

i ja się witam Kochane i widzę że wpadłam w porę żeby dołączyć do dziewczynek i opierdaczyc Naszą Kochaną Losiczkę! Ilonka ma rację każda z nas co jakiś czas przechodzi dolinę w związku z oceną naszej wartoci,już tak mamy,my kobitki zwłaszcza oceniamy krytycznie nasz wygląd:dry:.moim zdaniem to dobrze bo motywuje nas do działania,do zmian:tak:,ale nie może dołować! i wybacz Losiczko ale wiemy jak wyglądasz z fb i my tam widzimy piękną kobietę! więc żadnych dolinek tylko piękny uśmiech na buzi Tej pięknej kobietki ma zagościć i czekamy na focię tego cudnego ubranka! a moja pierwsza myśl jak przeczytałam co o sobie napisałaś Losiczko to było,,zwariowała!,takie bzdury o sobie pisać,nie wolno!!!:-):-):-)! agnes dużo zdrówka życzę!truskafffka bardzo dziękuję za fliudki,zapakowałam,zakleiłam taśmą,bo rozdzielę na nastepne cykle:-D.Lori GRATKI!!! tyle zdążyłam tylko doczytać,ale wszystkim życzę miłego dnia ślę buziaki!

reklama
Hej zgrywusy :-) u nas bialo ale i cieplo +3'. Malutka nadal sie meczy ale na szczescie goraczka sie nie pojawia i dzielnie przyjmuje antybiotyk, w walentynki mielismy sie szczepic ale wszystko sie przesunie pewnie az wrocimy z w-wy.
LOSICZKO - hej sokoly omijamy wszystkie doly :-D:-D:-D
PAULA - milego weekendu
SYLWIA gratulacje pepuszka
ILONKO - my zadnego nie zostawilismy mamy tylko pierwsze sciete wloski narazie Darusia :-)
AGNES - zdrowka a fotki superanckie

...jak dobrze wrocic do zywych :-D czlowiek to sie uzalenia od wszytskiego :-)

Do góry