reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No juz mam chwilke zeby was nadrobic :-)
Rozia faceci sa zawsze jak slonie w skladzie porcelany:rofl2:
Roszpunka wrzucam ci wzornik z wymiarami, bez problemu sama sobie takie wytniesz IMG_0472[1].jpgIMG_0471[1].jpgIMG_0469[1].jpg

A tu moje wypociny dzisiejsze :-D:-D:-DIMG_0465[1].jpgIMG_0473[1].jpg
Martus wiem ze ciezko czasami:sorry2: ale pomysl ze masz pod sercem to czego pragnelas najbardziej, reszta jakos sie ulozy :tak:
Agnes ja tez mimo ze tu bez sniegu wyczekuje wiosny:sorry2:........wyjatkowo w kosc nam daje tego roku nasza angielska zima:baffled:
Marysiu super ze wszystko ulozylo sie dobrze z Anetka:tak:
Paula wiesz ;-)......pojawiam sie i znikam :-D
Joasia a co tam u ciebie???;-)
Truskaffka alez cie jeszcze ciagaja po tych lekarzach:baffled:......ale to juz nie dlugo ;-)
Sylwia.... Oliwcia wyglada slicznie :-)
Lilu przyzywam cie:-)..........w moje strony ;-)

Załączniki

• IMG_0472[1].jpg
    IMG_0472[1].jpg
    21 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0471[1].jpg
    IMG_0471[1].jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0469[1].jpg
    IMG_0469[1].jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0465[1].jpg
    IMG_0465[1].jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_0473[1].jpg
    IMG_0473[1].jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Sylwia witam w klubie ;) moja tez juz nie spi od 6 z minutami leży i ogląda " cupcake wars " :-D

witam dziewczynki

Katy jajeczka cudne :tak: Na pewno kiedyś do ciebie przyjedziemy ale narazie to graniczy z cudem :/ ta mała złośnica by sie zaplakala po drodze :wściekła/y: Znowu ma schizy z wózkiem

milego dnia

katy, przepiękne ci te jajeczka wyszły! Cud miód! I super, że mogłaś sobie zamówić te próbki materiałów. Widzę, że to nie takie malutkie próbki:tak: Na allegro sprzedają takie skrawki do patchworków, ale drogie są jak dla mnie. Kiedyś był u mnie taki wielki sklep z materiałami i mieli mnóstwo takiej bawełny, ale niestety zamknęli:-(

My dziś też koło 6 mieliśmy pobudkę:baffled:

Dziendoberek :-):-):-)

Katy zakładamy spółke z Ilonką i robimy wszystkie razem biznesik :-):-):-)

Ja mam dzisiaj ful szycia więc mało mnie tu będzie .Prosze szanowne panie o wybaczenie:-)

Roziu a moze tę klapke do torebki przepikuje wiesz w takie romby ??? Masz mój numer konta ??? ;-)

Joanno wysłane :-)

Miłego dnia :-):-):-)

dzien dobry :-)
czytałam Was wczoraj na bieżąco ale dzis wiekszość wypadła z głowy wiec prosze mi nie urywać głowy :sorry2: mam sporo pracy wiec jak mam chwilkę w dzien to nadrabiam :tak:
Katka bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie , a jajeczka wyszły świetne :-):-):-D:-D:-D dziękuje za pomysł z tymi kwiatuszkami do zasłonek,firanek :-)
Ja teraz biorę sie pomalutku za kocyk ... :-) bede go robic pewnie długo ale zrobie hehe :-):-)

Martuś hormonki dają ci w kość ale nie smutamy ....:-p:-p:-):-):-):-)Oskarek szaleje w brzuszku wiec to jest najwazniejsze a reszta sie uloży :tak:

Liluu czyli znów Lily pogniewała sie na wózio :-p:-p???????????
sylwia córa rośnie jak na drożdzach :tak: sukieneczke kupiłas bardzo ładną :) co bedzie miec pod spodem ?? i rajtuzki jakie ?? kolorowe czy białe ???????????

Rozia no rośnie Bianka ślicznie .... :-) smaruj i bedzie dobrze :-)
truskawka kciuki abyś rodziła tak jakbyś chciała... chyba ze cc to konieczność wiec nic nie poradzisz,,, ważne aby Amelka była bezpieczna
prosze sie pochwalić jeszcze brzuszkiem :-p:-):-):-):-):-):-)
agnes sama tez oglądam sie za fotelikiem , co prawda mamy po Jasiu jakis chyba CHICCO ale mysle czy byc nowy nie kupic :sorry2::sorry2: jakbyś cos fajnego upatrzyła to daj znać :-p:-)
losiczka kasa poszła ale ząbki muszą byc piękne :-) jak szefuniu od siedmiu boleści ???????????/ wyrównał palant jeden ?:wściekła/y:

naprawde nie pamietam juz wiecej :sorry2: przepraszam :baffled:

My dzis na szczepionkę wybywamy .... Jaś tez idzie , niech sie napatrzy to moze sie uspokoi i bedzie grzeczniejszy hehehehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo ostatnio sie zrobił troszkę agresywny,:-:)-:)-:)-:)-( złości sie z byle powodu, nigdy sie tak nie zachowywał :baffled::-( a ja juz czasem nie mam do niego sił :sorry2::-:)-:)-:)-(

miłego dnia kochane :tak::-):-)

I ja sie witam porannie :tak::tak:
nawet juz po kawie

Losiczko a jak u małego z zebami ze bedzie miał juz aparat????tzn ma stałe wszystkie z przodu????bo ja z Szymkiem tez muszę isć ale są rozne opinie :confused: i w ogóle to śniłaś mi się dzisiaj :-)

Katy.... wiem wiem jakos damy radę tzn ja dam ....bo z Panem G ostatnio wcale nie mozemy sie dogadać od 3 dni rozmowa słuzbowa a i w tamtym tyg....ach szkoda gadać. Daj znac jak wizyta :tak:a jajusie sliczniusie :-D

Lilu szkoda ze nie sprzedajesz rzeczy po chłopcu hehehe bardzo chetnie bym kupiła ;-);-);-)

Sylwia ale masz małą modeleczkę w domu :tak::-D:tak:

Pauluś a Ty gdzie?????

u mnie pada 4 dzien snieg ..chyba zaraz się rozpłączę :-(

Martuś ja co bede miec to ci dam po Pawełku :-):-) paczką przesle razem z robótkami :) takze sie nie martw :-):-):-):-)
a G chyba ma wieksze hormonki od cieżarnej hihihi :-p:-p:-p

Ilonka :-) dziękuję
a co do G to ....ostatnio cały czas gdzies wyjezdza a jak w pracy go 2 dni nie ma to pozniej siedzi do 20 i w domu po 22 wiec .....ja rozumiem praca,ale ............rodzina tez jest

reklama
Martuś do aparatu najbardziej potrzebne są 6 stałe żeby było o co zaczepić. A Kuba musi mieć juz aparat bo jemu stałe 1 wybiły sie jak miał jeszcze mleczaki więc to był koszmar.Jedna ładnie weszła w swoje miejsce niestety druga juz nie :-(.No i nie wspomniałam Wam że przy wycisku obrzygał cały gabinet :baffled: ale uprzedziłam lekarke że może liczyc na taka atrakcję :-)

Biedak ale już ma to za sobą.

Twój G cały dzień w pracy mój w domu uwierz mi że już mam dziada po dziurki w nosie.:no::no::no:

Ilonko wczoraj o 14 miał dzwonić szef .Oczywiscie nie zadzwonił. Wieczorem mąż dzwonił to nie odebrał a dzisiaj jak dzwonił to mu napisał eske ze jest na spotkaniu i zadzwoni pózniej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiście zadzwoni jak zawsze. Mąz załatwie sobie nową robotę .

Do góry