reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
rozia clo brałam 1 cykl ale wolę sobie zrobić drożność bo jak się okaże że są niedrożne to tylko czas tracimy i się męczymy. A poza tym przed IUI i tak bym musiała drożność zrobić więc jakoś wole to zrobić bo przynajmniej mam poczucie, że coś się dzieje a nie siedzimy z założonymi rękami... zresztą ja nie mam problemów z owulką ja się okazuje. Przy tym monitoringu wyszło, że i testy i temp wskazują dobrze kiedy mam owulację. Chcę teraz zobaczyć jakie będę mieć pęcherzyki bez wspomagania... szczególnie, że po clo niestety torbiele się robią... już raz miałam i wolę uważać.

Agnes to dobrze ze sobie pozalatwialas od czasu do czasu trzeba jak sie tak skumuluje wszystko:tak:......a Olus coż ja biedna ci moge poradzic:sorry2:

Kasia-es biedne dziewczynki ale dobrze ze wszystko inne dobrze :tak:

Jane widzisz w Pl robia przed IUI droznosc a tutaj nie robia.....bynajmniej ja nie mialam :dry:

katy nie tylko to się różni... a wiesz możliwe, że to nie jest totalnie niezbędne przed IUI i chcą sobie zarobić bo oczywiście wszystko prywatnie robię....a z drugiej strony wolę wiedzieć, że są drożne a nie jak już zapłacę za IUI to się okaże że jednak nie...a wogóle to wkurza mnie to że w niektórych miastach IUI jest na NFZ a w innych nie ma:angry:

Witam dziewczynki :)

za mną dwa ciężkie dni, info na gg

dziś tylko się witam..gratuluję szczęśliwych siódemek Anetce i Biance :)
Olka tulę, żeby te zębiska nie męczyły i w nocy się dobrze spało..zwłaszcza że i mama tego potrzebuje
Mariuszkowi piąteczkę przybijam, dzielny chłopak :)
Lilly do uszka miłe słówka szeptam, żeby wózeczek polubiła :) może jak sie bardziej wiosennie zrobi, będzie mogła choćby na półleżaco świat podziwiać to będzie lepiej :)
Naszym kochanym bliźniaczkom buziaki przesylam :* oby AZS nie dokuczało za bardzo
Maksia, Kubę, Antosia, Pawełka i wszystkie nasze forumowe dzieciaki ściskam :***

Jane dobrze że nie tracicie czasu, jesteście pod konkretną kontrolą :) Kciuki zaciskam za maleńki Wielki Cud :)

zmykam do łóżka, spokojnej nocki :*

Dziendoberek :-):-):-)

Wczoraj popołudniu zafundowałam mojej rodzince deser.Lody z bitą śmietaną i truskawkami :-pKuba miał trochę katar ale co tam.Dzisiaj mnie boli gardło :-( Szymuś ma katar :-( a Kubie przeszło :sorry:

Truskaweczko ty jesteś jak bomba zegarowa :-D w każdej chwili możesz wybuchnąć :-D i będzie Amelka na świecie :-)

Jane Katy Roza dla Was kciuki za bąbelki :-) :-) :-) Roza już z nami nie pisze :-(

Joanno poproszę o przefajny komentarz na allegro ;-);-);-)a właśnie a Ty sie starasz o bąbla ?

Roziu dostałaś w koncu tę torebkę???Dziewczyną 3 dni idzie paczka .Daj znać bo sie denerwuję że zaginęła.Potwierdzenie mam jakby co .

Szuranka cd. Piszę z nowej klawiatury :crazy: bo mąż zalał wczoraj cała klawiaturę kawą i trzeba było kupić nową i mi nie pasi ta nowa :crazy:

Miłego dnia kochanienkie :-):-):-)

Jane, dobrze, że macie plan działania. Masz rację, że lepsze to niż siedzenie i czekanie z założonymi rękami. Trzymam kciuki żeby jednak z drożnością było wszystko dobrze i żeby insema przyniosła crying baby.gif;-):-D

Katy, jak łepetynka?

Rozia, gratuluję dzielnej Bianeczki:happy: Mi też się łza w oku zakręciła jak byliśmy na pierwszym szzepieniu.

Kasia, miejmy nadzieję, że to jednak nie azs, ale niech alergolog wystawia papierek na mleczko, bo różnica jest monstrualna! A wyobrażam sobie ile wam tego mleczka schodzi.

Agnes, mi się wydaje, że to te ząbki. Maksiowi nie umiał się jeden przebić, to budził się co godzina, a jak wyszedł to od razu pierwsza nocka przespana, z dwoma pobudkami. A w dzień też nie był marudny ani nic. Najgorsze że kolejny wychodzi:szok: Niech Olusiowi wyłażą wszystkie i niech chłopinek odpocznie. A ile mu już wyszło?

Truskafka, Amelka już jedną nóżką po tej stronie :szok:

Losiczko, wczoraj przelałam pieniążki, już powinnaś mieć na koncie. Jak dostanę paczkę to dam znać.

Załączniki

• crying baby.gif
    crying baby.gif
    52,3 KB · Wyświetleń: 78
Roszpunko są są :-) dziękuję :-)

Aaaaaa zapomniałam Wam powiedzieć że mój Mati spełnił swoje marzenie.Będzie jeżdził na tirach.On taki jest :-):-):-) a ja jako mama taka :-:)-:)-( boje sie bo przecież to wielkie auto a jeszcze w niedziele oglądałam program o tirach w ameryce jak spadają z tras itp. Cieszcie sie kochane że macie małe dzieci. Potem będziecie sie martwić bardziej o wszystko.:sorry::sorry::sorry:

reklama
dzien dobry :-D:-D:-D:-D

życzę spokojnego dnia :-):-):-):-)

wybaczcie ze ja tylko tak wpadam , mało co pisze.. ale czytam na bieżąco na odp juz mniej czasu- każdy chce wszystko miec na święta a że ja bym chciała uszczęśliwić wszystkich wiec siedzie i robie :sorry:

Losiczka torebka boska ta dla Roszpunki
:-D
NO tak dzieci realizują swoje marzenia a my mamy zamiast sie cieszyć to sie martwimy - ale to chyba normalne !!!!!! nie martw sie , bedzie wszystko ok.... niech Mati robi to co kocha :tak:
Kasia dziewczynki są juz takie duże i takie śliczne !!!!!!!!!!!! ;-)
Truskawka nie mogę sie doczekać juz pięknej Amelki ;-) do poniedziałku zleci i bedziesz tulić córę ;-)
Marysia całuski dla siedmiomiesięcznej Anetki :-D
Rozia a TY ucałuj Bianke ze była dzielna na szczepienie i z okazji 7 tygodni :-)
Jane kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katkaza ciebie kciuki aby bylo wszystko ok... oraz za fasolkę która mam nadzieje ze juz rośnie w twoim brzuszku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

agnesmam nadzieje ze Oluś za chwilkę da juz mamusi pospać w nocy :tak::tak:

Liluu ma charakterek Lily nie ma co :eek::-):-):-):-):-):-) hehe uparciuch nie sa sie przekonać do wózka
Pauluś kciuki za K aby wszystko było dobrze :-):tak:
Sylwia buziaczki dla 7 tygodniowego Mariuszka :-):-):-)
Pamelka buziaczki .. czyżby owulka zawitała ???

Roszpunka jak Maksiu ???? Stoi juz sam np przy łózku ???? jak z siedzeniem ?? stabilniejszy ????

Pewnie kogoś pominęłam ale tak to własnie jest czytam a nie odp a potem wszystko wylatuje z głowy:-( :sorry::sorry::sorry: takze przepraszam jeśli kogoś pominęłam :rofl2:

Do góry