reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczyny ja od czwartku temp 39 stopni,gardło mnie boli jakbym kaktusa tam hodowała echhh mam nadzieję,że się Antoś nie zarazi bo dopiero co karar mu przeszedł.

Roszpunko Asiu firanki wyślę w poniedziałek. Przepraszam,że tak późno,ale przenoszą naszą pocztę i od środy jest nieczynna dopiero w poniedziałek otwierają w nowym miejscu,a do innej na drugi koniec miasta mąż nie miał czasu jechać, bo ja z gorączką to bym i tak się nie wybrała :(

reklama
Roszpunko może być :-) napisz mi pw dokładnie wymiarki torebki ja ją uszyję wyślę a jak ktoś kupi przez allegro to Ty wyślesz he he a jak nie to będziesz miała dwie :-)

Ale jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pojechałam z młodym zrobic te zdjęcie kiełków. 2 gabinety na skierowaniu i zamknięte w soboty a notka jest że mają czynne. Dupki nam zmarzły bo u mnie - 10 :no::no::no: a do tego dycha na bilety poszła :wściekła/y:

Violu zdróweczka

Pamelko to ja wpadam do Ciebie żeby dupsko wygrzac :-D

witam perły ;-)
Wpadam życzyć miłego dnia ;-) :-D:-D:-D

mam pytanie .... ktoś sie wybiera w najliższym czasie do IKEI ?????????????????? Bo chciałam kupić takie półeczki z serii MAMMUT takie w kształcie V do chłopaków pokoiczku aleeeeee na stronie IKEI niby są po 15.99zł ale jak patrze dostępność to w całej polsce BRAK !!!!!!!!!!! takze jeśli ktoś by był moze to bede wdzięczna jak luknie czy są w sprzedaży czy są wycofane :-( kurcze mam nadzieje ze nie....

takie MAMMUT Półka ścienna - niebieski - IKEA

WYBACZCIE ZE ZNÓW TAK MAŁO PISZE... NADROBIĘ WIECZORKIEM :-):-):-):-):-):-):-)

MIŁEGO DNIA ;-)

U MNIE SŁONCE TAK ŚWIECI ZE JAK SZŁA PO WŁÓCZKI TO PŁAKAŁAM :baffled: :-D

violu zdrówka kochana !!!!!!!!!!!
losiczka no to sie przejechaliście na darmo !!!!!!!!!! Tak jak ja dziś poszłam po włóczki o 9 a sklep od 10 :wściekła/y: poranny spacerek miałam

LOSICZKO A MOZE JA WYSTAWIE NP NA FB ZDJĘCIE TOREBKI ZE GOTOWA NA SPRZEDAŻ ??? CO ???? MOZE KTOŚ SIE SKUSI I KUPI ;-)

Ostatnia edycja:
Hejka:-):-):-) ja dzisiaj juz lepiej co prawda z bólem głowy no ale wszystkiego mieć nie można :baffled:

Wczoraj do Ikei pojechałam na pojemniki do dokumentów a skończyło sie na narzucie na łóżko narzutaaa.jpgtylko w domu okazało sie że nie dość że mała to jeszcze jakis pacan wyciągnął z niej poszewkę na poduchę..........ciekawe jak mi to uznają w sklepie jeśli będę chciała wymienić :baffled:

Załączniki

• narzutaaa.jpg
    narzutaaa.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 53
Losiczko, no to zgoda. Na razie torebusia leży schowana i czeka, a jak niecny plan się nie powiedzie, to zostawię ją sobie:tak: A jak się sprzeda to wtedy nową zamówię:happy2: Mam nadzieję,że się nie gniewasz:sorry2:
Ale kaszana z tymi gabinetami, po co wprowadzają ludzi w błąd...:no:

Violu, czekam z niecierpliwością:happy2: Mam nadzieję, że mimo przedświątecznego szału, dojdą do świąt:tak: Kuruj się biedactwo. Zdrówka dla Antosia.

Ilonka, nie ma teraz, to nie znaczy że w ogóle nie będzie, pewnie za jakiś czas znów się pojawią.

katy, myślę, że ci to uznają, tam u ciebie za wielką wodą wszystko można zwrócić, nie to co u nas:tak: A narzutka bardzo ładna, szkoda, że za mała.

pamcia, jadę do ciebie!!!!

Ostatnia edycja:
Roszpunko ja chcę żebyś Ty miała torebeczkę a nie leżała w szafie. Podaj mi wymiary szer, wys, szer boku i Ci uszyję a tamta jak co może sobie leżeć u Ciebie .Nic nie będziesz płacic bo już zapłaciłaś zresztą jak mniejsza to muszę Ci cosik zwrócić :-) a tamta sie sprzeda jak nie teraz to pózniej :-)

Ilonko a wystawiaj co chcesz :-D

reklama
Do góry