reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka :)

słonecznie wiosennie, tak to można żyć :)

chata ogarnięta, młoda śpi, zaraz sobie kawę zbożową zrobię i trochę się pobyczę...a co :-p
popołudniu mam nadzieję wybyć z Amelką po Matika do przedszkola :)
Wczoraj mieliśmy kiepski wieczór :( mała płakała, prężyła się, pierdziochy, kupki robiła...brzuszek ją ewidentnie męczył :(

Lor i ja czekam na fotkę mieszkanka Oli ;)
Losiczka nie pamiętam czy pisałam, ale mnie też bardzo spodobała sie Twoja ostatnia torebka, super pomysł:-)
i nową porcję wielkich kciuków szykuję :)
Pamela dobra energia widze jest :) tak trzymać :) a ja ślę amelkowe fluidki i kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
Ada czekamy na dobre wieści :tak: kciuki zaciskam :)
Imiona śliczne :tak:
MałaMi tulę, ciężka nocka...teraz odpoczywaj z kumplem leniem

Mam nadzieję że reszta kobietek się ładnie zamelduje na początek tygodnia ;)
miłego dnia :)

reklama
Hej,

co do tych kocyków z polaru minky, jest na to szał tylko to strasznie drogie jest gdyby kupować gotowe rzeczy. Na allegro materiały są tańsze i można znaleźć różniaste kolory. I chyba sama sobie taki kocyk uszyję (tzn. z pomocą mamy bo ona jest krawcową ja będę podpatrywać) bo jak szukałam kocyka to taki o wymiarach 100x70 kosztował coś koło 150zł a taki kocyk jest za mały, żeby spokojnie okryć dwulatka. I szukając większych wymiarów nie znalazłam gotowego kocyka. Więc chyba warto poszukać w internecie materiałów i samem robić.

Tkanina Minky TANIO 156x100cm (1MB) Baby Blue (3154393472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tutaj polar minky wymiary 100x150
*t* Oryginalne MINKY POLAR kolor PINK od 50cm (3159758837) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 150x150

Witam po przepięknym weekendzie :-) Dziś znów króluje słońce :cool2:

Losiczko co nowa torebka to piękniejsza
:tak: Jak Ty to robisz? ;-)

Sylwia
jak przeczytałam Twoje warunki pracy to jakoś o mojej pomyślałam bardziej pozytywnie
:tak:
Mam nadzieję, że jednak nie będziesz musiała pracować 7 dni w tygodniu

Rozia miłego wypoczynku u teściów :-)

Martuś zdróweczka :* Mam nadzieję, że już dobrze się czujesz
:confused:

Katy
:* tęsknię…

Pamela widziałam na FB, że wypadzik jak najbardziej udany
:-) super!

Ada czekamy na wieści po wizycie u lekarza

Miłegoooo dla wszystkich :*

Truskaweczko ,Pamcia ....dziekuję kochane :-) wymęczyło mnie i sama nie wiem co ,dzis dietka ale i głowa zaczyna coraz bardziej bolec i wzielam nospe bo brzuchal twardnieje

Losiczko ooo jaaa Cieeee no jakbys takie kocyki miała to ja 1 w kolejce :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

len na maxa dzis grrrrrrrrrrrrr ledwo do sklepu poszłam :baffled:

Paula weż młotek i walnij mnie w głowę to może przejdzie

Ostatnia edycja:
Losiczka - ja mysle że trzeba napisac do sprzedającego bo na logike jak kupujesz dwa kawałki to masz to dwa razy wieksze i chyba wystarczy zaznaczyc żeby nie przecinać tylko zostawić pełną wielkość ;-)

Moja mama robila Aneci kocyk na drutach w kolorowe wzorki a z drugiej strony podszyte jest polarkiem - sliczny i ciepluni zarazem, te o ktorych piszecie tez fajniutkie :) My zaraz wybywamy na spacerek bo piekne sloneczko wiec czas najwyzszy zaliczyc plac zabaw :-D

Lori przeczytaj uważnie co jest napisane na ich aukcji :-) a jest napisane ze kupujesz 50/77 cm za około 19 zł poniżej masz podane metry czyli zeby zrobić kupic metr tego materiału to trzeba zapłacic prawie 80 zł :szok: bo oni maja cene w metrach kwadratowych :baffled: no niech mnie ktos poprawi albo ja nie rozumiem :baffled:

Martusia niestety nie uczynię Ci tej „przyjemności” ;-)

Marysia masz rację, korzystajcie z pogody

Losiczko ja bym pomogła, ale kompletnie się nie znam
:sorry2:

Laseczki któraś kiedyś pisała o peelingu z kawy- przypomnijcie tylko, czy to miała być kawa rozpuszczalna, czy fusiara (świeża, czy fusy po kawie)?
:confused: Bo ja mam sklerozę i nie mogę sobie przypomnieć :szok::zawstydzona/y::-D

elo, dawno mnie tu nie bylo, ale nie mialam nastroju ani weny ;)

wpadlam sie pochwalić, że za 6., może 7. razem wyszło i jestem w 11tc :-D niedawno widzialam Dzidziusia i nawet do mnie pomachał łapkami :tak:
wow, losiczka, widze ze ostatni palec ręki w drodze :D znasz juz plec? ciekawa jestem ^^ gratuluje wytrwałosci!

reklama
Martuśka :baffled::baffled::baffled: nie wiem o jakim Ty ostatnim palcu mówisz :-D zaczęłam własnie dzisiaj 16 cykl starań :sorry2: mała pomyłka ;-) ale cięzarnej sie wybacza i gratuluję :-)

Do góry