reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka :)

wpadam sobie, popijając kawkę zbożową i wcinając ciacho od mamy..a tu...taka super niespodzianka :-):-):-):-):-)

Roza Wielkie Gratulacje!!! Niech Okruszek zdrowo rośnie, a Tobie życzę spokoju :-):-):-) normalnie taaaaaaaak się cieszę Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Rozia ale super z randką wam się udało :) mam nadzieję że i nam za jakiś czas uda się wyrwać z domu :p póki co...zostają miłe kolacyjki w domowym zaciszu :p

wczoraj przyjechali do nas przyjaciele z córą, dzieciarnia się wybawiła, grilla zrobiliśmy-choć zimno było, więc tylko chłopaki czuwały w ogrodzie, Amelka pogadała z nami, pospała..uśmialiśmy się jak wujek wziął ją na ręce, a DAMA od razu walnęła mega głośnego kupsztala :-D

I zmienia się ta nasza żmijka :-) coraz więcej dźwięków z siebie wydaje, fajnie zaczyna wodzić wzrokiem za nami, patrzeć się na zabawki iiii...pierwsze uśmiechy się pojawiają:-)

pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :)

reklama
Roza - ja również Ci bardzo serdecznie gratuluje :tak::tak::tak: ... będę trzymała kciuki żeby ciąża była spokojna i bezproblemowa :-)

Rozia - super sprawa z tą randką :-)

Lillu - coś czuje że jeszcze Ci sie tego gadania odechce :-D:-D:-D ... ciesz się cieszą puki możesz :-)

Truskaffka
- aaaah super! ... pamietam jak ja zniecierpliwiona czekałam na pierwszy uśmiech Matiego :-) ... używaliście czegoś żeby pępuszek odpadł?

my dzisiaj spędziliśmy miły dzień w stadninie koni. Maty się wyjeżdził, Ola dotleniona to nawet mocno pokopała :-)

Rozia to Ja i tutaj CI SKARBIE POGRATULUJE !!!!!!!!!!!!
GRATULUJE ROŚNIJCIE ZDROWO .... JA STAWIAM NA DZIEWCZYNKĘ JAK NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-) BARDZO SIE CIESZĘ !!!!!! :-):-):-):-)

VIOLA BARDZO DZIEKUJE... JA SIE BIORE ZA KONCZENIE LAMBREKINU :D NIE MOGE SIE JUZ DOCZEKAC KIEDY gO ZAWIESZE !!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) :-)

normalnie mnie zabijecie wieeeeeem... wpadam i wypadam i tak ciągle ... ale naprawde brak czasu, :-:)-(

CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ ZE CHŁOPAKI MAJĄ ŁÓŻECZKO PIĘTROWE JUZ :-):-):-):-):-) DO TEGO NOWĄ POŚCIEL :D JAS MA ZYGZAKA ( BO ANGRY BIRDS BYŁ DLA DZIEWCZYNKI :-:)-:)-:)-( ) A PAWEŁEK MÓJ MAŁY MA KUBUSIA PUCHATKA :D w JYSK jest promocja Kubuś z 130zł na 85zł i ZYGZAK ze 150zł na 85zł :-):-)
łóżeczko juz tatuś złożył .. wygląda przepięknie :D

jutro wpadnę do Was kochane i bede sie starać aby być ciągle na bieżąco :-):-)

Sylwuś jak tam Mariuszek po wielkim dniu ?????????????????????? impreza udana ?????

DOBRANOC :) UCIEKAM SPAC BO PADAM NA PYSZCZEK PO CAŁYM DNIU ŁAŻENIA PO SKLEPACH

Hejka Kobitki Moje :*:*:*

Mnie w weekend tez nie było cały spędzony na działce :-)

Rozia super ze randka udana :-D;-)

Losiczko jak tak bedziesz wstawiac te pysznoci to bede wazyc ze 100kg :-D:-D:-D:-D:-D,a co do allegro to jak komus rózowy przeszkadza to niech nie ogląda wrrrrrrrrrrr co za ludki

Roza noooooooooooooooo GRATULACJE :tak::-D:-):-D niedowiarku ;-) bedzie dobrze zobaczysz ,a co do objawów to ja długo nic tez nie miałam :tak:

Ilonko foteczki poprosimy pracusiu :cool2:

Katy...........:-(Jane...............:-( teskno mi

Paula juz dzis zajrzysz do nas??:-D

rany u mnie zaczynają sie przygotowania do Komuni:-( powoli a ja nadal nie mam kiecki :-:)-:)-(

aaa Losiczko sniłaś mi sie ze mnie odwiedziłaś :D

WITAM I JA
tak jak obiecałam bede sie meldować :-D
Martuś popakowałam juz troszkę ubranek dla Oskarka ale bede robić jeszcze porządki w komodzie Pawełka wiec dorzucę wiecej jeszcze :tak: i bede juz kombinować co zrobić małemu ... ;-)

Losiczka i Twój interes idzie jak burza :-) super !!!!!!!!!!!!!!!! produkuj dalej :-D:-D:-D:-D

Jaśko juz dziś spadł 2 razy z łóżka:confused: a raczej z drabinki .... on od małego boi sie wysokości wiec czułam ze tak moze być ... no ale mysle ze z czasem juz nie bedzie zjeżdzać na tyłku z góry :-D:-D:-D

MIŁEGO DNIA KOCHANE MOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Losiczko a zapraszam bardzo :-):-):-):-):-):-)

Ilonko Ty tak nie szalej hehehhe,a Jas jeszcze 2 -3 zejscia i bedzie już ok :tak::tak:

kurka mały mi sie wypina z prawej strony pod pępkiem plecami grrr rece nadal na górze a nogi na dole :confused: no i krocze mnie bolało wczoraj pół dnia ,ale moze to przez sobotę ze tyle po dworku chodziłam :shocked2:

Do góry