reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ŻÓŁTE PARASOLKI DO WÓZKÓW Z FILTREM UV -WYPRZEDAŻ (3162504195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dziewczynki jeśli któraś jest chętna to jest wyprzedaż na parasolki do wózeczków , kolor zółty tylko ale cena bardzo zachęca :tak::tak::tak:
Ja kupiłam pare dni temu i teraz oczekuję :tak: mam nadzieje ze dziś dojdzie:-)
MIałam taką śliczną turkusową po Jasiu to na wakacjach ją zapodziałam.. wsiąkła jednym słowem w górach :-( a tak by pasowała do tego wózka ... no ale bedzie zółta w takim razie :D

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko pawik no no no ;-);-);-)

Piękna pogoda to nadrabiamy spacerki po zimie :-):-):-) ale masz rację chwała za fb :-D tyle że Liluu napewno nie ma fb :-( i pewnie ktos jeszcze :-(

Joanno biorę sie za Twoje zamówienia :-);-):-)

Płodzę dziewczynki torebeczki :-) czasu mało , dzień krótki a do tego mam troche latania po nauczycielach :-( .

Z mężem nie gadam ( znowu) :-( nie umie sobie facet poukładać w głowie ze pewne rzeczy są ważniejsze niż bujanie w obłokach i granie :-(. No nic zobaczymy co będzie dalej ale szlaban na moją dupcie ma już 14 dni :-D;-):-D kara musi być :-)

Miłego dnia uciekam :-):-):-)

Nie mam konta na fb :(

witam was moje drogie

Ilonko :confused: A może jednak cos sie zasialo ?

losiczko ha te chłopy :cool:

Marysiu czekamy na ciebie :tak:

Roza gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrra

malami nie martw sie cos jeszcze kupisz na pewno a zle wygladalas bo sukienki takie były :-)

Wiecej nie pamietam :(. Ale wszystkie mocno całuje :*

cos na g napisze;-)

Losiczka to ma niezłą karę mąż hihihi :-D:-D:-D:-D:-D ale jak nadejdą dni płodne to chyba mu odpuścisz co ???????????? :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-) nie bądż taka :-p:-p
Jak tam moje zawieszki do wózeczka ????????? :-p:-p
Marysia wszystkiego najlepszego dla tatulka :-):-):-)

Liluu załóż sobie konto na FB PROSZĘ :D :-):-):-):-):-)
U mnie sie nic nie zasiało bo jajeczko coś nie chce dorosnąć :-p

My po spacerku ale krótkim bo dzadzwoniła Pani ze chce odebrać swoje zamówienie wiec szybko do domu, ale potem sie jeszcze wyjdzie :)

Okna pomyłam i idę teraz ogarniać dalej pokój chłopaków :-)

Jestem kobitki :biggrin2:

Binka płakała troszkę już na badaniu,ale to dlatego,ze była lekka obsuwka, a ona juz spiaca byla :-( no ale juz to mamy za soba :biggrin2: nastepne w czerwcu:-(

ja tez nie mam fb... chcielismy zalozyc Biance,ale jak przeczytalam jakie info zbieraja,to wymieklam...

martus wyslij mi jeszcze raz Twój adres

milego dnia,bo my na spacerek zaraz zmykamy :biggrin2:

Ilonko się robią ;-):-);-)

A to torebeczka Joanny :-)

DSC01280.jpgDSC01281.jpg

Liluu to zakładaj fb ;-)

Załączniki

• DSC01280.jpg
    DSC01280.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC01281.jpg
    DSC01281.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Hej laski ;-)

Melduję, że żyję :tak: jeżeli którąś by to interesowało :-D
Jestem na bieżąco, bo Was czytam, ale jakoś nie mam natchnienia na pisanie :sorry:
U mnie ch**owo, ale stabilnie :tak:
Prywatnie oczywiście same plusy, ale jeżeli chodzi o pracę to... ehhh szkoda gadać, ale w dupce to mam, nie mam zamiaru się już wkurzać!!! :cool2: W końcu bliżej niż dalej
:-p

Dzisiaj przyszła do mnie pierwsza lekka wiosenna burza i deszczyk, ale jest cieplutko ;-)

Buziaki dla Wszystkich :*:*:* Ściskam Was mocno
:-)

Do góry