reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

melduje się po wizycie połówkowej u mojego gina ... wszystko dobrze :-) ... malutka waży 350 gr i jest spokojniutka ... całą wizyte przespała z rączką na głowie :-) wyglądała tak słodko że aż sie chciało juz przytulać :sorry:
z przkrych rzeczy to zastrzyki mam brać aż do 34 tygodnia a ja myslalam że do 24 :-( ... no ale czego to sie nie zrobi dla tego mojego bąbelka :-p

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Lori super wieści :-) Gratuluję udanej wizyty :-) A Olusia przesłodka :-) rzeczywiście do przytulania :-)

Losiczko to ja dorzucę mojego m i niech Go ten twój podtopi, to może się odblokuje :-)

Bianka mi dzis padła jak kawka :-) Za wcześnie wstała z ostatniej drzemki i była marudna :-( A ja w trakcie sprzątania łazienki :-) Tak więc łazienka wygląda jakby tajfun przez nią przeszedł :-) natomiast Biance sie podobało w chuście i udało nam się odkurzyć mieszkanie razem :-)

Idę zaraz dokończyć łazienkę i dziś na winko zasłużyłam :-)

Może wpadnę jeszcze później, ale jeśli nie, to wszystkim życzę miłej nocki :-)

Losiczko ja zrobię tak samo z K jak będę u Niego :-D Bo to jest ciekawe zjawisko, że jak jest u mnie to potrafi nie odpalać lapka, ale jak ja jestem u Niego, to gra i gra :-(

Lori śliczna ta Twoja córa :-)

Heloł

Wiola popatrz u mnie na fb mam tez inne grupy i spróbuj wejsc tam i zobaczyc hehe ,ty widzisz u siebie bo to Twój profil;-)

Rozia heh no niezle ten twoj m sie stara ,kopniaka chyba trza mu zapodac na przebudzenie ,bo to juz nie zima i niedzwiedzie to juz dawno wstały :cool2:

Losiczko hehe dobry dobry ten twój chłop a jajka mu nie zmarzły???? a co do auta szefa to powinien tak zrobic i niech duren sie nauczy ,patafian jeden !!

ja wczoraj zobaczyłam wielkiego pająka i tak sie zaczełam drzec ze G mało zawału nie dostał bo myslał ze mi cos sie dzieje

a i nasikałam w pojemnik ale moge zaniesc za godzinkę ????:eek:

jade dzis cos znowu małemu kupić ech......:sorry:

Lori no córa w całej okazałosci :-Dsuper fotka a z zastrzykami dasz radę :tak:

Ilonko a Tyyyyyyyyyyyy gdzie łobuziaku ???

Liluu a co dzis Lily podjada :-D

Paula heloł jak książka ???bo ja jakos zacząć nie mogę :zawstydzona/y:
ja zaczynam sie poruszac juz jak słon w składzie porcelany :szok:

reklama
Martuś ja nie ogarniam jeszcze do końca tego fb. Żeby zobaczyć posty z grupy czerwcowej muszę wejść w zakładkę grupy, a z tej grupy widzę większość postów na stronie głównej, dlatego myślałam,że coś nie tak.
Sukienka ładna i taka uniwersalna możesz n no i nie droga :)awet później na spacer założyć

Do góry