reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Hope wierzę, że może być dobrze :tak:

Błonka wielkie gratulacje :-)

Młoda od dawna wkładała sobie wszystko do ust, drażniła dziąsła i śliniła się, a dwie dolne jedynki wyszły jej jednocześnie tuż po ukończeniu 7 miesięcy. Spać z jedną pobudką około 24 - 1 nauczyła się chyba w 5 miesiącu, ale bywają różne noce. Kiedy ma katar, rosły jej zęby itp. śpi z przerwami. Od dłuższego czasu daję jej kaszkę na noc, ale początkowo to nie pomagało, bo chciała się i tak w nocy do mnie przytulić.

reklama
dziekuje dziewczyny... mialam zajrzec wczesniej ale nie moge sobie dac rady troche, od tygodnia mdlosci niedobrze.... i tak sie duzo wietrze na dworze... dobrze ze dzis duzo nie padalo bo w domu nie moge wysiedziec. bylam dzis u ginki na usg.. bylo piekne serduszko!!!

Błonka jeszcze raz gratulacje, ale super :-)
Dziewczyny dzięki za pomoc z ząbkami, faktycznie dziąsełka nie są rozpulchnione
Nowa kurcze strasznie ci współczuję z tym wstawaniem, a może coś Olkowi nie pasi że tak źle śpi, może nie odpowiada mu pozycja spania albo jest mu za ciepło/zimno
Lilonka my też śpimy z małą, jak wrócimy do Bydzi to zacznę ją kłaść do łóżeczka, bo już ją brzuszek nie boli, więc w sumie nie ma potrzeby żeby z nami spała, chociaż ja to uwielbiam, tak się budzić i przytulać do niej :-D
Na pocieszenie powiem Ci że synek mojej koleżanki spał z nią do roku, a potem sam chciał spać w łóżeczku, także nie jest powiedziane że z każdym dzieckiem będzie problem żeby przenieść do łóżeczka

Ja juz nie wiem jak Olkowi dogodzic. :happy2: Dzisiaj obudzil sie 4 razy wiec jestem mega wypoczeta hihi :-Dcaly czas oszukuje go z piersia i podstawiam butle. Dzisiaj wypil ledwo 10 ml i zaczal plakac wiec dostal piers:sorry2: ale moze to byla wina tego za przez caly dzien nie robil kupki. Kolejna noc kolejne proby z mm.

Nowa a może butla mu nie pasuje, hmm sama nie wiem co ci doradzić... a może z mm próbuj też w dzień może w końcu przyzwyczai się do smakuMnie to Natasza naprawdę rozpieszcza, ciągle tylko raz w nocy się budzi, mam nadzieję że jej się to nie zmieni jak będzie starsza

siecweb.jpg
Moze faktycznie powinnam zmienić butelkę. Teraz mam tommee tippee, kupilam tez medela calma ale jej wogole nie chcial. Mysle tez ze powinna kilka razy odciagnac pokarm i podac mu z butli zeby sie bardziej oswoil. A mm tez daje mu w dzien i jest latwiej niz nocą.
Pelna Nataszka to faktycznie ma super nocki.

A ten bzyk to wiecie kto :)

Załączniki

• siecweb.jpg
    siecweb.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry