reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Grama no zdarzają się niestety takie sytuacje, ale nie martw się na zapas :) choć rozumiem Twoje obawy bo ja zawsze się boję, dlatego cieszę się że już prawie 30 tydz, żeby dotrwać do tego 37 i niech się dzieje wola dzidzi :p

Grama no zdarzają się niestety takie sytuacje, ale nie martw się na zapas :) choć rozumiem Twoje obawy bo ja zawsze się boję, dlatego cieszę się że już prawie 30 tydz, żeby dotrwać do tego 37 i niech się dzieje wola dzidzi :p
trzyma mnie ten strach. mam nadzieje ze mnie to nie spotka i zadnej z was ani z mojej grupy...ale zmobilizowalo mnie to zeby pocisnac temat wyprawki do konca i trobe potem wyszykowac. najwyzej sie przykurzy. nie moge polegac na mezu bo on to nigdy w niczym problemu nie widzi ale tez nawet majtek by mi wybrac nie umial takich zeby byly wygodne do szpitala na przyklad..

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Grama jeśli masz być spokojniejsza to pewnie - zacznij już szykować wyprawkę i torbę do szpitala. No niestety myślę, że większość facetów w nagłej sytuacji by spanikowało i połowy rzeczy do szpitala nie zabrało.. a możesz chociaż z mężem porozmawiać o swoich obawach? zawsze to lżej..

Mom to be będzie dobrze :) daj znać po!

Już po:-) jestem zadowolona bo łożysko dobrze pracuje. 2 tygodnie mam się na maksa pooszczedzac a potem już z górki :-)
to dobrze ze jest dobrze!:) ja mam aktualnie czarne wizje, no po postu czuje ze cos u mnie pojdzie nie tak, ale pozytywne wiesci od innych mam mnie podnosza na duchu.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry