reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Nie no ten tydzien jeszcze dopiero będzie donoszona ciąża:) a okna już musiałam, bo były tak za przeproszeniem obsrane...;) może nie zacznę rodzić jeszcze ;) mom-to-be, w ogóle czujesz się jakoś tak że już blisko do porodu? Bo ja nawet tak jakbym się lepiej teraz ostatnio zaczęłam czuć :)

zazdroszcze Wam bo juz nie moge sie doczekac. ja leniuch okien nie mylam od 4 lat czyli odkad mieszkam z moim mezem - mial byc taki podzial obowiazkow ze ja robie zakupy i gotuje a on sprzata (poczatkowo tez pral)... a ze po miesiacu przestal sie wyrabiac bo duzo wiecej zlecen zaczal dostawac w firmie to raz w tygodniu odwiedza nas Pani sprzataczka i w domu jest blysk:) koszt na prawde nieduzy a nie ma nigdy klotni o sprzatanie i pranie:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ewelinka dzidziol sam będzie wiedział kiedy wyjść :) fajnie, że już przy końcu jesteście - ja 31 tc, nie mogę się doczekać tak 38 :D już jestem podekscytowana, że nasz synek będzie niedługo z nami.

Anjouek dopiero niemiłe początki widzę :) ja to już bliżej końca, ale ostatni trymestr wcale lżejszy nie jest tyle że perspektywa końca bliska :) a masz lekarza prowadzącego z jakiegoś szpitala?

Witam :rolleyes:

Wpadłam się pochwalić że wczoraj o godz. 8.05 mój synek Łukaszek pojawił się na świecie że słuszną wagą 3950g:cool2:

Poród bez wywoływania i użycia oksytocyny ale niestety dosyć ciężki i bolesny ale mamy to już za sobą i zbieramy siły na szybkie wyjście ze szpitala :-) :)

reklama
Witam :rolleyes:

Wpadłam się pochwalić że wczoraj o godz. 8.05 mój synek Łukaszek pojawił się na świecie że słuszną wagą 3950g:cool2:

Poród bez wywoływania i użycia oksytocyny ale niestety dosyć ciężki i bolesny ale mamy to już za sobą i zbieramy siły na szybkie wyjście ze szpitala :-) :)
GRATULACJE! mialam czuja bo wczoraj mialam pisac i pytac czy urodzilas! ktory to osatecznie tydzien? rozumiem ze mimo bolesnosci porodu ty i synek jestescie zdrowi? tak trzymajcie dalej i zycze szybkiego powrotu do domu!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry