reklama

przyszłe mamy Lublin

Urodziłam dzień przed terminem :rolleyes:
06.09.2016 o 15.20 pierwszy raz wody mi poleciały potem po 23.00 chlusneło na całego (salowa miała co sprzątać) a 7.09.2016 o godz. 8.05 przyszedł na świat mój synio..

reklama
Maltanka to fakt dziewczynki już z niecierpliwością wyczekują naszego powrotu ale miejmy nadzieję że to już nie długo :tak:
W tym roku szkolnym Amanda z Martynką będzie chodzić na basen...w poniedziałki na 16.50 tylko w różnych grupach zaawansowania..

Maltanka chyba raczej Hubert nie był z Amandą w jednej grupie bo ona była w tamtym roku w grupie początkujących 7-8 latków (pon
16.50) a Twoj synio to już bardziej zaawansowany był w te klocki :tak:

Zdjęcie stopek wstawie jak wrócę do domu bo nie wiem jak to uczynić z telefon...

cześć lublinianki :) ja wkroczyłam w 37 tydzień (termin z OM 09.10), nie wiem jeszcze w którym szpitalu chcę rodzić, stwierdzam, że nie ma dla mnie żadnego dobrego szpitala w naszym mieście :) zastanawiam się nad Świdnikiem - chcę tam w przyszłym tygodniu pojechać, biorę jeszcze pod uwagę Kraśnickie. torba tak trochę spakowana, ale jeszcze nie mam wszystkich rzeczy, w tym tygodniu dopakuję :)
Do lekarza chodzę do Luxmedu do dr Kościeleckiego - jestem z niego w miarę zadowolona, bo jest bardzo delikatny, ale niestety pracuje w MSWiA i nie mam co na niego liczyć podczas porodu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry