• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przyszle mlode mamy :)

reklama
klauduska moja siostra chodziła do szkoły rodzenia i wiele można się dowiedzieć szczególnie osoby które zostaną mamusiami po raz pierwszy :-) ciekawe doświadczenie no i można pogadać z innymi mamusiami :-)

Milinka25 no wlasnie o to chodzi. Po porodzie mozna uczestniczyc w zajeciach pierwszej pomocy dla niemowlat czy wiazania chust i to mnie kusi [emoji4] No ale zobaczymy. Poki co szkoly z najfajniejsza oferta sa na drugim koncu miasta.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Milinka nie dziwie się. My z narzeczonym odliczamy dni do kazdej wizyty. Powiem Wam, ze nie wiedziałam, ze az tak emocjonujaca bedzie taka wizyta. Narzeczony na pierwszym usg miał lzy w oczach

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

29 sierpnia :-( szybciej nie dało rady a dzisiaj byłam tutaj w Holandii i zrobili mi test ciążowy a skasowali jak za zboże :-/wiec wiem to co wiedziałam ze jestem w ciąży nic więcej :mad:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry