Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ogóle same ochy i achy az nagle bam!
dziękuję
Co prawda dobija pogoda, ale to na pewno nie tylko mnie
Ogólnie super, chociaż czuje ze mnie jakiś wirus goni bo kichawa mnie bierze...,mój chłop jakieś paskudztwo do domu przytargał
Kochane i szczerze powiem ze odżyłam, jak się teściowa pd nas wyprowadziła...spokój, spokój nie kluce się tyle z mężem, nie ma tej paskudnej atmosfery która była nie do wytrzymania :-(a to dopiero za nami kilka dni :-) a całkiem inne życie

po prostu kochana kobitka którą mój Tomek bardzo bardzo lubi i się dogadują...czasami jest ciut marudna ale wiek i jej choroba ją usprawiedliwiają ( w 2010 r ledwo przeżyła operacje po zawale serca-lekarze mówią ze to cud)teściowa mieszkała z nami 2 miesiace tak czasowo i wierzcie dała nam popalić...mojej mamci mnie i mojemu Tomkowi. Ciężko miałam tym bardziej że na prawdę potrzebowałam w tych pierwszych tygodniach ciąży - spokój. Nie będę nad sobą się użalać, było minęło i nie wróci...już w życiu nie pozwolę żeby zamieszkała z nami...szkoda mi tylko Tomasza wiem ze to jego matka i go to boli, ale sam się przekonał jaka na prawdę jest...mieszka teraz daleko od nas to zdrowo dla wszystkich, dla niej samej też :-)