ten co byl na zdjeciu u Alusi w paszczęce to NUK starlight czy jakos tak. Mamy tez jeden z tej nowej kolekcji "rose & blue" - taki "nocny", czyli bez tego dinksa z przodu, zeby dziecko sobie nie wyciagnelo przez sen. Tez jest fajny. Wszystkie wyprofilowane i silikonowe.
reklama
Ola_o , moja tego nuka ma odkąd skończyła tydz (oczywiście nie cały czas ten sam tylko już drugi) i odciska jej sie od początku więc to chyba nie dlatego że za mały... On jest od 0 do 3msc, więc w sumie można już zacząć myśleć o większym. Weronika nie lubi tych smoków z aventu, nie umie sobie chwycić zaraz wypluwa, za to nuk jest ok!
głuszek pisze:własnieabryz pisze:A+t+?, masz pojechać najpierw do Ewe, a potem do Głuszka :-)
LILITH pisze:a tak wogole to Ewe nie jest z BB tylko ja![]()
no ale gdzies koło BB ona mieszka
Mieszkam w Tychach, czyli niedaleko BB
Maxin na K , moze mamy wspolnych znajomych. Moja kumpela mieszka na K i nazywa sie Aga, wiecej koleżanek w Tyxhach nie mam. 8)maxin78 pisze:a na ktorym osiedlu,jha ma znajoma na K
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
moj w nocy budzi sie na karmienie i zasypa bez problemu sam a dzien to roznie jak sie wybawi na maxa ito sam, ale jak niebardzo to raczki niestety 
moj ciagnie tylko aventu smaczka tych profilowanych nie chce wogole pluje
ewe to my jak rodzina jak mieszkam/mieszkalam no i bedziemy mieszkac jak wrocimy w Rudzie Śląskiej hehe swoj do swego ciagnie i wyobraz sobie ze mam tu kolezanke ktora mieszkala w Tychach ;D ;D ;D
moj ciagnie tylko aventu smaczka tych profilowanych nie chce wogole pluje
ewe to my jak rodzina jak mieszkam/mieszkalam no i bedziemy mieszkac jak wrocimy w Rudzie Śląskiej hehe swoj do swego ciagnie i wyobraz sobie ze mam tu kolezanke ktora mieszkala w Tychach ;D ;D ;D
reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
Jakub spał od 22 do 6. Pojadł i nadal śpi. A ja nie wiem, co z sobą zrobić, bo się wyspałam, a chłopaki dalej garują. Poczytałam, ale coś ostatnio oczy mnie bolą i za długo nie mogę. W telewizji nudy, a na bb pustki. Chyba poukładam pasjanse 
Podziel się: