reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
Na ciasto nie mam weny, ale wczoraj im zrobiłam dwie odjazdowe sałatki, więc mają czym się zapchać ;D

no ale to ciasto to mialo byc na nude ;D , ale jak sa salatki to faktycznie nie mozesz ich za bardzo rozpieszczac, a poza tym jedziecie do tesciów ;D A tak serio to mi samej by sie nie chciało piec, tak sobie palnęłam bo wiem ,że z Ciebie taka prawdziwa Kobieta Pracująca - Matka Polka :)

odnośnie ciast
a ja ostatnio poszłam z siostrą do sklepi - pooglądałyśmy różne fajne ciasta w torebkach do pieczenia - stałyśmy tam ze 20 minut i gadałyśy, które by było fajne i smaczne i które byśmy upiekły - na koniec zwyciężyło lenistwo i nic nie kupiłyśmy ;D ;D ;D ;D ;D
ja też podziwiam abryz

ale wy jesteście zdolne, ja to za bardzo nie wiem jak to się dzieje że ciasto rosnie i ma kolory i smaki ......... ::) wogóle się nie orientuję ;)

chciałam się pochwalić za moje dziecko nauczyło się zasupiac w wózku (co prawda z mega husianiem - ale zawsze to lepiej huciać w wózku niż na rączakch). jeszcze tylk opo powrocie z Rabki czekają nas przenosiny do łożeczka - oj ciężko będzie :mad:

gratulacje gluszek - moja za to znow wraca do hustania - na szczescie mamy lozeczko na plozach. Niestety ostatnio w ogole spi strasznie niespokojnie. Co sobie smoczka wypluje to kweka (a wypluwa co 3 min hehe). Nic nie moge zrobic nawet jak spi - zonk :( W nocy tez z 4-5 razy trzeba do niej pofiurac titka wsadzic :(

a jesli chodzi o abryz - to ona chyba zna jakies czary czy co, ktore wydluzaja czas i jej doba ma conajmniej 30 h ;) Tez nie wiem jak ona to wszystko robi i jeszcze sobie stwierdzi, ze sie nudzi hehe. ABRYZULA - JESTES WIELKA!!!

reklama
Cały czas jadę na dopalaczach zarekwirowanych uczniom ;D ;D ;D
Żartowałam, mam po prostu za krótki łańcuch, żeby wychodzić z domu ;)

Do góry