Lady Loka
Fanka BB :)
Bo rozkminiasz, analizujesz i stres tez na to wpływa. Nie da się zajść w ciązę od stosunku przerywanego w prezerwatywie.To dlaczego az tyle mi sie spoznia, nigdy takiego opoznienia nie mialam…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo rozkminiasz, analizujesz i stres tez na to wpływa. Nie da się zajść w ciązę od stosunku przerywanego w prezerwatywie.To dlaczego az tyle mi sie spoznia, nigdy takiego opoznienia nie mialam…
Prawidłowe użycie prezerwatywy wyklucza ciążę praktycznie w 100%. Nie znam nikogo, kto zaszedł w ciążę mimo prezerwatywya mozecie mi jakoś wytłumaczyć jak to jest że kobiety zachodzą w ciąże mimo prezerwatywy? chyba ogolnie jak już są takie wpadki to wytrysk występuje wewnątrz a nie wraz ze stosunkiem przyrywanym?
Lepiej juz nie karmić trollaPrawidłowe użycie prezerwatywy wyklucza ciążę praktycznie w 100%. Nie znam nikogo, kto zaszedł w ciążę mimo prezerwatywy
a jeszcze mam takie jedno pytanie, może być naprawde głupie ale spróbuje. A więc czy możliwe jest przeniesienie preejakulatu na prezerwatywe poprzez palce ktory przez penetracje mogłby zapłodnić?Prawidłowe użycie prezerwatywy wyklucza ciążę praktycznie w 100%. Nie znam nikogo, kto zaszedł w ciążę mimo prezerwatywy
Naprawdę przyszłam tutaj po pomoc bo sie ogromnie boje. Nigdy nie mialam dobrego kontaktu np z mamą aby o tym porozmawiać, chciałabym pozbyc sie mojego strachu, a to że nie mam okresu jeszcze bardziej potęguje mój strach.Lepiej juz nie karmić trolla![]()
To dlaczego az tyle mi sie spoznia, nigdy takiego opoznienia nie mialam…
No to teraz już wiemy, żeś troll. Dobranoc!a jeszcze mam takie jedno pytanie, może być naprawde głupie ale spróbuje. A więc czy możliwe jest przeniesienie preejakulatu na prezerwatywe poprzez palce ktory przez penetracje mogłby zapłodnić?
tak mysłałam ze to moze być pytanie killer.. nie wiem jak moge udowodnić że jesyem tu naprawde w dobrych zamiarach i nie chce nikogo urazic itpNo to teraz już wiemy, żeś troll. Dobranoc!