reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

ja mialam gondole oceanic i spacerowke red flame
speediego mam w kolorze bronze wlasnie, ktory bardziej jest pomaranczowy niz brazowy i uwazam ze ten kolor jest najladniejszy mimo iz wczesniej tak nie uwazalam :tak:

reklama
maki pamietaj ze przodem do siebie mozna dziecko wozic do pewnego momentu kilogramowego, potem trzeba odwrocic siedzisko
takze wozenie przodem do siebie jest czasowe
przynajmniej w tych wozkach gdzie masz wybor
bo np emaljungi maja spacerowki przodem do rodzica

pawimi ale chodzi ci o Quinnz Buzz 4 2008 ??? czy jakis inny model...
Bo mi o ten
http://esklep.babyfant.pl/index.php...=images/large/wozki/QuinnyBuzz4_black_LRG.jpg
W wyposażeniu standardowym:

- stelaż z unkalnym systemem składania
- wygodne siedzisko spacerowe - montowane tyłem i przodem
- wkładka siedziska - mała do 18 m-cy
- wkładka siedziska - duża powyżej 18 m-cy
- budka p/słoneczna
- osłona p/deszczowa
- pompka do kół
- Buzz Box - torba na akcesoria
- adapter do gondoli i fotelika samochodowego

Bo wiem ze modelów Quinny jest duzo i kazdy jest inny a mi chodzi o ten:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KBsBFZx4dag"]YouTube - Quinny Buzz 4 Pushchair 2008 - Kiddicare[/ame]

jesli chodzi o buzza to model 2006 ma inne siedzisko i jest 3 kolowy
w wersji 2008 jest juz inna kolorystyka, inne siedzisko o mozliwosci 3 lub 4 kolowej wersji
modele 2006 nie sa juz produkowane

wiec mozemy mowic o quinny buzz 3 badz 4 kolowym
lub o quinny speedi :-)

ehh..moje nadzieje legly w grozach nie bede miec nowego buzza starszego typu..facet napisac ze wszystkie sie juz sprzedaly ehh;-(nie znacie babeczki jakiegos namiaru na nowego buzza tego starszego??moze znacie jakies zagraniczne namiary??
"sugarspunsister" mi ten brazowy sie nie podobal bo widzialam tylko firmowe zdjecia quinny a dzis ujzalam realne zdjecia tego koloru i jest on naprawde ladny;-)pozdrawiam i ludze sie ze dacie jakis namiar na nowego buzza;-)

a w czym ta nowa weersja jest ulepszona??Ma mniejsze siedzonko,budka tez mala to dla mnie minusy sa...ja chce starszy model i juz;-)moze znajdzie sie ktos kto zna strone gdzie mozna chodz jedna sztuke starego -nowego buzza kupic:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Zależy mi na tym żeby był w dwie strony bo mieszkam na wygwizdowie i często muszę iść z nim pod wiatr, a wieje ostro i nie bardzo mi sie uśmiecha ciągnięcie wózka tyłem. Z gondoli już mi wyrósł i wożę go najczęściej w spacerówce na leżaco. Obecnei mam implasta drivera 4xl. Gondola spoko, ale spacerówka do bani. Chociaż może i te nowsze są lepsze, ale moja jest do niczego, szczególnie ten daszek gdzie jak położę dzidzię na płasko to mu gwizda pod spodem, bo dobrze nie zakrywa.
Miałyście może do czynienia z Maxi-Cosi Mura3? Jak na razie poznałam tylko jedną opinię na jego temat, pozytywną.

powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie tego manewru kiedy jedziesz z dzieckiem i nagle zaczyna wiać wiatr i zmieniasz położenie siedziska mając dziecko w środku, niewykonalne prawie...:sorry2:

jak kupowałam wózek to też byłam przekonana, że ta opcja jest niezbędna
ale już wiem, że nie jest ;-)

sugar jak to jest z tym speedim, bo coś czytałam, że pisałaś, że żeby go złożyć to trzeba odpiąć siedzisko?:dry:

reklama
Sofik - ja mialam Buzza 3 kolowego model ze stycznia 2008 kolor sulphur.
Jesli chodzi o mnie mysle ze warto zainwestowac w wymiane przedniego plastikowego kolka na to duze tzw. sniegowe. U nas ich nie a ale widzialam ze w Europie jest i kidys pisalam z jedna laska ktora w to kolko zainwestowala, podobno rewelacja.
Sugarspunsister - mysle ze moja rama sie szybciej rozchybotala z czestszego skladania i rozkladania - ja tutaj "zyje" w samochodzie mieszkajac na dalekich przedmiesciach do najblizszego sklepu spozywczego mam kilka mil wiec absolutnie wszedzie poruszami sie samochodem, wozek skladam i rozkladam kilkanascie razy dziennie jesli gdziekolwiek zabieram ze soba dziecko (tzn teraz juz moze nie bo starszy ale jak byl malutki..) Bumbleride jest rzeczywiscie fantastycznym wozkiem - ja sobie zafundowalam tez z limitowanej kolecji zaprojektowanej przez afrykanskiego projektanta- artyste Bwana (kolor Bwana), niebiesko-granatowy w groteskowo wymalowane usmiechniete buzki ludzikow :) Jesli ktos ma mozliwosc - to tez polecam.

Do góry