Dzis kiepsko ze mnąHej! Jak sie czujesz? Jak twoi chlopcy?
Co u was?
Chłopcy przez deszcz w domu, wiec tez sie dali troche wez znaki
Wlasnie sie ogarniaja na spanie. Bo drzemke mieli późno i sie troche grafik rozjechał.
Ja juz marze by spać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzis kiepsko ze mnąHej! Jak sie czujesz? Jak twoi chlopcy?
Co u was?
Na typowo kosci nie ma nic. No chyba ze morfina lub medyczna w olejkach - zeby "odciąć" mózg. DoslownieNo tak, Jak sie nazbiera to wszystko na Raz. A wiadomo Jak boli to kazda przeszkoda rosnie... Nic Nie dzialaja te przeciwbolowe?
Mam nadzieje, ze chociaz noca odpoczniesz.
12 dzien po chemii jest względny. Albo tak sobie zakodowałam, zeby miec jakis termin zeby sobie humor poprawic że bedzie lepiejWspółczuję, nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Dużo siły.
Oby dziś było choć troszkę lepiej.
Na 10 sierpnia podano mi teraz date że mamy sie wstawic na oddział na Wrzoska :/ Ale sa w stalym kontakcie. Jak cos sie zmieni czy to ze mną czy z terminem to są elastyczni.Jesli pojdzie bez przeszkoda to kiedy koniec chemii?
A co Z zabiegiem Twojego synka , tez niedlugo, prawda?
Będę powtarzała jak mantrę, pamiętaj o nutridrinkach. Choćbyś jednego po łuku piła cały dzień. Drogie, ale bardzo potrzebne. Więc jeśli tylko ciało i żołądek pozwoli pij dzielna kobieto. I na tyle ile możesz nawet w dzień śpij. Wtedy ciało całą energię przesuwa na walkę i regenerację. Nawet nie wiesz jak się cieszę, że masz "pusto" w głowie. Żadnej złotówki nie sprzeniewierzylas. Pamiętaj o tym. Będę mogła, to znów coś podesleNa 10 sierpnia podano mi teraz date że mamy sie wstawic na oddział na Wrzoska :/ Ale sa w stalym kontakcie. Jak cos sie zmieni czy to ze mną czy z terminem to są elastyczni.
Chemia terminowo i planowo 12 tyg od wtorku- do 26 września![]()
Czyli bite 6 miesięcy samej chemii na pierwszy rzut