reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

poszłam dzis z młodym do lekarza bo juz kilka dni ma katar a wczoraj pokasływac zaczął tak mokro i szok... poczatek zapalenia płuc... i znowu siedzimy w domu

reklama
Krzysiu zdrówka!!!! a Madziu powiedz mi czy Krzyś ma ślady po ospie?? bo Blanka ma ale powoli się jej skórka regeneruje, natomiast w jednej brewce ma dziurkę i chyba już tak zostanie

Oliwia też ma parę jeszcze śladów ale na ciałku na buzi nic.

Zdrowia dla Krzysia !!!! Biedaczek....paskudztwo sie przyplątało....

Piotrek ostatnio jakiś kichający...to chyba nic poważnego ( mam ogromną nadzieje !!) ale mozliwe że jakiś katarek mu sie tam kluje....

A ja mam angine :dry: wyszło moje imprezowanie w środe :dry:

adiva zdrówka, angina coś okropnego!!! nieźle poszalałaś :)
dla Piotrusia również zdrówka żeby kichawka przeszła

reklama
Lucy nie zapominaj o cytrynie !!!!! Szybko katarek powinien przejść :tak:

dziekujemy za życzenia....dzwoniłam do pani dr. mam małemu przez 3 dni podawać eurespal i jeśli pomoże to podawać jeszcze przez 2 a jeśli będzie gorzej lub bez zmian to sie pokazać....
Ja dostałam taki koński antybiotyk że już mi dziś o wiele lepiej....apogeum było w niedziele....Dziekuje kochane za życzonka :*

Do góry