Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olcia , Misia na Joanitów 10/12 pokój 302 3 piętro
Myfa wiesz moim marzeniem było mieszkać we Wrocławiu lub Szczecinie wlaśnie z tego względu wszystko na miejscu i duża konkurencja , a dziecko ma całkiem inne możliwości i najważniejsze marzenia się spełniają :laugh: :laugh:
No wieuc nadrabiam zelgłosci po weekendzie i co ja tu widze Nowe twarze Natia witaj na forum mam nadzieje,że się zadomowisz
a zaciekawiło mnie pytanie o Rybkę czuję sie urazona - dlaczego nei zapytałaś na przykład o mnie???????? hi,hi,hi,hi
Klara moj maz marzył o tym by wrocic do Wrocka :-) w sumie teraz juz chyba obojetne mu czy wawa czy wrocek.....za 3 lata napewno, w ktoryms z tych miast zamieszkamy...Radom nie jest małym miastem ale przeraza mnie czasem....
hej laseczki
mam pytanko, czy wy co miesiac robicie morfologie??? jade w srode na wizyte i tak sie zastanawiam... bo na ostatniej nie dostalam zadnego polecenia zeby zrobic wyniki. i juz sama nie wiem czy poprostu moja gin zapomniala... czy poprostu nie trzeba co wizyte... ostatnio bylo male zamieszanie bo pojechalam pierwszy raz z mezem i moze z tego wszystkiego...hm?
a jak u was???
HM... wyniki mam dobre od samego poczatku wiec moze nie trzeba zobaczymy co powie moja pani gin. jejku juz sie nie moge doczekac.... ;D kiedy zobacze moja dzidziunie!!!!