Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
: dobrze że mi przypomniałyście muszę się umówić na badania no i na tą krzywą cukrową Wydaje mi się że to zależy od wyników ja tym razem mam zlec na morfologie , a na mocz nie dala
No ja już się troszkę obrobiłam w pracy wiec piszę - jutro idę go gina i poprosze o L-4 a co ;D Co do cukru to wyniki mam super Pisałam, że u mnie w przychodnui nie trzeba mieć glukozy ze sobą a tu spotkało mnie rozczarowanie bo trzeba mieć ze sobą - dobrze, że miały jakiś zapas to mi dały. jutro też zaniosę żeby było dla takich jak ja ;D
Witaj Natia. No no własnie i mnie zastanowiło dlaczego się o mnie pytasz ??? A może się znamy? Napisz do mnie prywatną wiadomość to zobaczymy, może się okarze że np. blisko siebie mieszkamy albo razem pracujemy
A cha i od razu jak będziesz wysyłała do mnie prywatną wiadomość to napisz kiedy masz termin porodu to Cię dopiszę do naszej chlubnej listy ;D ;D
Pozdrawiam.
DZIEWCZYNKA
Wlaśnie wrócilam z USG już wiem dziewczynka badanie trwało 40 minut i mala miała w trakcie badania czkawkę. To badanie 3D każdej polecam z nagraniem zapłaciłam 110,00zł i została wykluczona wada serca zespól downa itd
Ale nie wiem czy już wszystkie wiecie na JEDNEGO chłopca przypada 20 dziewczynek. Gin jak mnie wczoraj badał stwierdził że jak tak dalej pójdzie to grozi nam " SEKSMISJA"