reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

natia pisze:
co myślisz o rybce ? bo jak pierwszy raz tu weszłam bardzo zainteresował mie ten użytkownik. ;D ::) ::) ::) ::) ::)

Witaj Natia widzę że jesteś zielona na tym forum, witaj wśród lutówek. Dlaczego pytasz na forum o Rybkę? Nie sądzisz że to troszke dziwne? Rybka czyta te posty, i zdziwi się że pytasz o nią zamiast zwrócić się do niej bezpośrednio. Poza tym na tym wątku zdajemy relację z naszych badań USG a swobodne gadki odbywają się na wątku "lutowe mamusie" gdzie możesz podać swoje dane Rybce i zosatniesz wpisana na honorową listę lutóweczek :) Zapraszam serdecznie. Mam nadzieje że niebawem uporasz się ze swoim suwaczkiem :)

reklama
Mnie też zdziwiło pytanie o Rybkę, ciekawe co Rybka na to.
Natia a co do suwaczka to wklej sobie ten drugi adres i bedzie OK

Misia :) :) :) znalazłam we Wrocławiu USG 3d jutro idę na 21 :30 koszt 90 zł + 20 nagranie na plytkę. Nie robilam priski a chciałabym sprawdzić czy na pewno wszystko OK i w ogóle czy synuś czy córeczka.

ło matko.....no to nie zle.... ech wiecie co nie lubilam wawy na poczatku ale teraz zaczynam doceniac fakt ze tak mieszkalam.....i mam nadzieje ze za 3 lata tam wrocimy...wieksza konkurencja noi jakis wybor.....

Myfa ja tez nie lubilam, zawsze jak tam jechałam to bol głowy. Ale jak zamieszkalismy na studiach, to tak jakoś inaczej sie zrobiło i teraz nawet moge tam dla przyjemności pojechać (szczególnie, że moja siostra sie tam osadza na stale :laugh:)

reklama
Do góry