reklama
Cześć Dziewczyny! Od dawna przyglądam się Waszym rozmowom na forum. Dziś jednak postanowiłam włączyć się już aktywnie!
Piszecie o super przeżyciach po USG 3D... Więc pozwólcie, że coś Wam opowiem. 2 tyg temu udałam się na reklamowane w Gdańsku (Invicta) USG 4D ! cena 180 zł! Drogo. Ale doszłam do wniosku, że skoro to a być tak super dokładne badanie to zainwestuje (jestem 26 tc). W czasie badania pan gin nic mi nie powiedział na temat rozwoju dziecka, tego czy jest zdrowe itd. Wydrukował mi 4 zdjęcia i nagrał płytkę. na moje pytanie czy serce jest zdrowe - odp. nie sprawdzałem. I ogólnie powiedział, że to w sumie nie jest badanie tylko takie podglądanie. Trochę sporo mnie kosztowała ta wizyta u "fotografa" !
dynia
papla maniakalna
Wygląda to tak, jakby ten pan po prostu zainwestował w sprzęt jak w złoty interes, możliwe że pojęcia nie ma z czym jeść takie badanie, może się jeszcze okazać że wogóle nie jest nawet ginekologiem a jedynie biznesmenem, który odpowiada swą "usługą" na zapotrzebowanie w tej dziedzinie.
reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Witaj Karolinko