reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

reklama
Oki zdaje relacje po wizycie u gina
Mała ułożona jest już główką w dół ;) dlatego kopniaki czuje po prawej stronie gdyż ma tam nożki
Waga Olci to 879gram :o niezły kolosek 146 uderzeń na miute - bicie serduszka ;)
pepowina trójnaczyniowa , kręgosłup prawidłowy, ilosć wód płodowych w normie

wymiary dokładne
BPD 6.37CM
HC 22.79 CM
AC 21.24 CM
FL 4.95
FTA 35.90 CM.KW
WAGA 879 GRAM

A teraz fotki wyciete z filmiku

buźka małej Olci
buziamaej4hu.jpg

dwie nóżki
dwienzki0mu.jpg

jedna nózka
nka6db.jpg

pupcia małej specjalnie dla Myfy ;) ;D
pupka8pw.jpg

badanie pępowiny
ppowinabadanie1ot.jpg

no to tyle wrazeń na kolejna wizyte morfologia i mocz i ponoć potem już bedą
czestsze wizyty nie co 4tyg tylko co 2tyg!!!

Karolla az normalnie zrobilo mi sie miekko na serduchu, slicznosci ta Olcia :-) buzka taka slodziutka i jakie zgrabne nozki :-) po mamie widze ;-) kurcze wiesz co ja to zawsze mam preblemy z tymi pupkami nie moge dojsc gdzie ona jest ...prosze o wskazowki....kurcze malunia juz glowka w dol to moje pewnie tez kurcze ale jakies moje ostatnio spokojniejsze az sie martwie...jutro po wyniki jade a za tydzien do gina na usg......aaaa malusia juz ladnie wazy ale to bardzo dobrze...kurcze moje pewnie troszke wiecej...hmmmm
buziaczki dla Was obu :-)

Myfcia tam gdzie jest żółta strzałka to są wargi sromowe i cała muszelka małej ;) hmm mam nadzieję ze coś widac jeśli nie to spróbuje coś innego wyciąć z filmiku co do nóżek to sama doktor mowiła ze ma naprawde długie na 26tydz i 4dni
czyli 2 tyg do przodu!!! Jak była badana to pare razy kopnęła nóżką w sondę i widac to na usg rewelacja !!!

ujrzalam :-) slicznosci a nozki slodziutke ..... i jak dobrze widac....ech szkoda ze moj gin nie ma takiego sprzetu.....
buziaczki

Karolla gratulacje!!!!
Super, że dzidzia tak dobrze się rozwija :) Dorodna kobitka z Twojej córci, mój synuś ważył 5 dni temu 740 g :):) Sliczna dzidzia z Olci :)
Pozdrowionka

Moja córcia waży 830 gram
BPD-65
FL-47
AFI-norma.
Trudno buło zrobić jakieś zdjęcia ,bo była niesamowicie ruchliwa,zakrywała bużke rączkami,ale mam kilka .Jak wróce z pracy
to wkleje.

Karolla, pulchniutkiego pysia ma Twoja Oleńka po prostu cudo :-*
Tylko, że na zdjęciu "rzeczy samej" :laugh: to ja, jak nie spojrzę, tak widzę obraz kciuka wielkiej lewej dłoni i nijak nie mogę dojrzeć tego co powinnam

reklama
Karolla wielka już twoja Olcia. A jaką buzię ma slodziutką. Ale ja tez niezbyt moge dojrzec te wargi. Są po prawej stronie od strzałki?

Aneta - twoja tez już kruszynką nie jest. Dawaj zdjatka to poogladamy.

Dziewczyny jak sa ulożone wasze dzidzie? Bo moja leży w poprzek. Troszke zaczyna mnie to martwic, chociazwiem, że ma jeszcze czas. Ale wolołabym żeby byla chociaz głową w górę, a nie w bok.

Do góry