Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
misia_q pisze:karola7 pisze:Dziewczyny jak sa ulożone wasze dzidzie? Bo moja leży w poprzek. Troszke zaczyna mnie to martwic, chociazwiem, że ma jeszcze czas. Ale wolołabym żeby byla chociaz głową w górę, a nie w bok.
Karola mój synuś dupinkę miał do dołu ułożoną, w wynikach USG mam wpisane położenie miednicowe...
Karolla pisze:misia_q pisze:karola7 pisze:Dziewczyny jak sa ulożone wasze dzidzie? Bo moja leży w poprzek. Troszke zaczyna mnie to martwic, chociazwiem, że ma jeszcze czas. Ale wolołabym żeby byla chociaz głową w górę, a nie w bok.
Karola mój synuś dupinkę miał do dołu ułożoną, w wynikach USG mam wpisane położenie miednicowe...
moja mała jak juz pisałam ma ułożenie główkowe ale na przekrecenie sie jest jeszcze czas wiec spokojnie ....
Antares77 pisze:Karolla cudna ta Twoja córuniaMoja to jest drobiażdżek w porównaniu z Twoją - ważyła 21 października 373 g - ale jest też młodsza od Twojej o około 2 tyg. Gin mówi, ze wszytsko w normie, ale mam nadzieje,że ten mój Skarb nadgoni
![]()