reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

Remeny ja też obstawiałam chłopca ale to dlatego że tak ładnie wyglądasz jak to sie mówi "na chłopca"
dobrze że sie nie martwisz tym ułożeniem bo masz jeszcze dużo czasu to znaczy się córcia ma
i moze sie całkiem dobrze ułożyć wiec bedzie Ok!! Całuski !

reklama
Remeny, wychodzi na to, że wszystkie ciotki, łącznie ze mną, się nie znają i źle czytają znaki, bo chciały Ci wmówić synka :laugh: :laugh: :laugh: A tu proszę piękna dziewuszka :) oby wiercipiętką była i się w porę obróciła :laugh: :laugh: :laugh:

Remeny gratulacje córy.
A co do ulożenia to się nie martw. Jeszcze dużo czasu. Podobno pierwsze dzieciaczki dpiero koło 32 tygodnia ukladają sie tak jak trzeba do porodu. o a te kolejne to mogą nawet w chwili rozpoczecia akcjiporodowej (mam nadzieję, że moja mała nie będzie mnie tak długo stresowac swoim ułożeniem)

I jeszcze jedna dziewczynka - Remeny Gratulacje!!
A co do połozenia - moja koleżanka szykowała się na cesarkę(położenie pośladkowe),a tu synek tydzień przed pogimnastykował sie w brzuszku i było wszystko OK - poród naturalny! Głowa do góry.

Dzieki za gratulacje i pocieszenia :)
Nie tylko większość ciotek ostawiała chłopca, sama jakoś ostatnio "czułam się" na synka, chyba dlatego że tyle osób tak mi mówiło. Ja tam jestem absolutnie szczęśliwa i chyba byłabym niezależnie od tego co lekarz powiedział. Mój mąż wczoraj dojrzewał do dziewczynki (jak wielu facetów marzył o pierworodnym), ale już dziś przytula co chwile brzuszek i mówi że teraz ma dwie kobiety do kochania :laugh:
A ułożeniem Maleństwa narazie się nie martwię, w brzuszku odchodzą czasami takie harce że wierzę iż wszystko się może zdarzyć ;)
(kolejny plus dziewczynki - większość znajomych ma synków, będą o rok starsi od naszej Królewny, oj, będzie miała w czym przebierać ;) )

reklama
Do góry