reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

remeny sliczna corcia. Gratulacje. Jutro postaram sie wkleic buzke mojego synka, a noz Ci sie spodoba dla Twojej krolewny:). A u nas po usg (tym dokladnym, na ktore wyslala mnie gin) wyniki wygladaly nastepujaco:
BPD: 31tyg5dni, HC: 32tyg4dni, FL: 29tyg6dni, FAC: 32tyg6dni; srednia: 31tyg5dni, porod przesunal sie na 15 stycznia a waga podskoczyla do 2251g.

reklama
Jejku Tetka to kawał mężczyzny z twojego synka a kiedy miałaś robione to usg? Znaczy sie w którym tyg ciąży
bo ja teraz w 29 tc miałam i mała ważyła 1411 gram !

karolla no wlasnie, chlopak rosnie z dnia na dzien - doslownie (pisalam tez o moich przebojach z pomiarami na watku po wizycie u gina), jednego dnia wazyl 1400g i mial 29 tygodni nastepnego dnia u innego lekarza i na innym sprzecie 2251g i prawie 32 tygodnie. :)
remeny jakos sie dogadamy ;) krakowskim targiem :) (bo moj synio po matce bedzie przecie krakus)

Tetka, to Ty Krakuska jestes? Kobieto, to juz możemy nasze Maluchy umowic pod Skarbonka, dajmy na to tak za kilka lat, w wakacje, niech pojda na lody do Arlekina ;)

NO więc tak dzidzia to DZiEWCZYNKA ;-) Położenie podłużne główkowe, masa płodu 1062g, łożysko na tylnej ścianie macicy, itd ;-) a oto fotki hih
dzidzia22tz.jpg

no więc tak na tym 1 zdjęciu widać nosek, że ma dzidzia po mamusi hihi ;-), 2 fotka to dowód na to, że określono płód jako female hihi a trzecia to chyba całość ale może się mylę i to łożysko heh zapomniałam zapytać
dzidzia16qe.jpg

no a tu się drapię po nosku ;-)
Prawda, że śliczna??

reklama
Karolla zareagowaŁ tak jak myślałam ;-) nerwowo hehe, bo on to się chwalił jaką ma celną i dobrą strzelbę hehe. Ale dobrze, że wyszło to teraz a nie przy porodzie :)

Do góry