reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

agaton - bedzie plyta :-) zamiast kafelek. tylko musimy gdzies znalezc odpowiednia (czyt. pasujaca) i zamowic :dry:
sciana juz jest upieprzona ;-)

reklama
dziewczyny mam pytanie
potrzebuje sprawdzic ekipe do budowy, jest z legnicy??
jest moze ktoras z okolic?
jakies pomysly??

zalamalam sie wczoraj :confused2:
pojechalismy do salonu, gdzie maja ogromny wybor materialow, zeby wybrac kolor na plyte do kuchni. przyzwyczailismy sie juz do mysli, ze to koszt 1000-1500zl, w zaleznosci od materialu (gdzie nie dzwonilam, to tak mi wyceniali to).
pojechalam, zobaczylam przecudnie pasujacy fornir, co by nam wypieknil ten kat, i mowie, jesssssssss!
a tu oni rzucili cena...
2600...

no zalamka po prostu :-( niemal tyle, co nowe meble do calej kuchni :dry: :no:

nie wierze po prostu, ze to tyle kosztuje. pojezdzimy jeszcze po salonach, ale fak.. skad samemu wziac taka plyte, jak cos..??? cieniutka, na panel scienny?

ej, no zadna nie wie, gdzie i CZY w ogole moglabym zamowic taka plyte? w sensie w jakiejs hurtowni, sklepie, cos..? przeca kawal drewna na mdfie, albo i sam laminat nie moze tyle kosztowac!..
kate??

kate, no wlasnie nie ;-) to musi byc cieniutkie bardzo, tak, zeby normalnie mozna bylo kontakt zamontowac, relingi itp..
no nie wiem, zapytaj Pawla, on powinien wiedziec, o co chodzi.. czy da sie to samemu kupic, czy to tylko na zamowienie, czy jak..?

Rolety dla Dity specjalnie :-)

To w salunie (ten sam kolor mamy w pokoju ... ogólnie wybór w kolorach nie bladziakowatych jest denny...)
obraz20009hn3.jpg

I u młodego:
obraz20008tq7.jpg

reklama
kasia - super!!!:tak::tak: Strasznie podobają mi się rolety, ale te cholerstwa są strasznie drogie....:blink: Oj poczekam sobie jeszcze na nie, poczekam...:-(
Fajny jest ten kolorek w salonie, właściwie to myślałam o takim w sypialni naszej, ale chyba jak na sypialnię to zbyt energiczny.... No kompletnie nie wiem, jaki kolor wybrać.
Generalnie to jasny pokój, okno wschód, więc można eksperymentować, ale nie mam w ogóle pomysłu....

Do góry