reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Retinopatia

Własnie Taniu to jest najgorsze ze zadnemu lekarzowi nie mozna zaufac. Co lekarz to inna diagnoza. U moich chlopcow wykryto refluks moczowy. Bylismy u 3 lekarzy. Jeden powiedzial IiII stopien, Drugi - III/IV i I a trzeci powiedzial ze nie ma. I badz tu czlowieku madry . Jedziemy jeszcze do 4 - zobaczymy co on wymysli

Moglabys sie pochwalic swoim synusiem i jakies fotki wkleic :) Dobrze ze lekarze pomylili sie z diagnoza tych strasznych chorob u malego i ze jest zdrowy.
Miloszek wiele przeszedl i sie nacierpial, ale wazne ze juz jest ok. Pewnie ze wszystko sie uda - nie ma innej opcji!! :)

reklama
Dziekujemy :)
To fakt,kazdy lekarz mówi co innego i nie wiadomo którego słuchac.Trzeba chyba wybrac jakiegoś jednego ale innych tez wysłuchać ;)
Wcześniaki mają bardzo dużo lekarzy: my mamy w Krakowie neonatologa ,powiedzmy prowadzącego , u nas tez chodzimy czasem do neonatologa, do pediatry,nie licząc innych lekarzy specjalistów.
Taniu,prosimy o zdjecia Miłoszka :) i o więcej wiadomości :)

hej.
Bylismy na szczepieniu , było troszke płaczu ale juz po wszystkim. Nastepny termin za miesiąc.
Mielismy tez badanie neurologiczne, raczej wszystko ok.Jeden odruch nieprawidłowy ale mamy ćwiczyc w domku,nie mamy zalecenia rechabilitacji. :)
Samotna Mamo , tez dostaliśmy takie zaproszenie,ale nie wiemy o co dokładnie chodzi.Jeśli cos sie dowiemy to damy Ci znać.
Bo może to tylko promocja drewexu ?

Gratulacje dla Pawełjka po szczepieniu :laugh: U nas jest zawsze duzo krzyku i płaczu :laugh:
Fajnie ze nie musicie byc rehabilitowani. A jaki odruch jest nieprawidlowy???Bo nasz Kubus zaciska paluszki u stop i nie wiem czy to dobrze???

Superaśnie, że Pawełek tak dobrze sobie radzi :)
Ja tez ogromnie jestem ciekawa wizyty u neurologa, mamy za tydzień..
Z mojego punktu widzenia jest wszystko jak najbardziej ok, i jestem ciekawa, czy rzeczywiście. Oby tak!!
Trzymajcie kciuki, ostatnio pomogły :) :) :)

Miller zadzwoniłam na podany numer. To są mikołajki organizowane przez szpital a sponsorem jest drewex. Impreza ma trwać ok.3 godzin. Wybieram się z synkiem, w sumie jazda w jedną strone to ok.1,5 godz. no ale mój maluch bardzo lubi takie imprezki (imprezowy chłopak mi rośnie ;D)

Samotna mamo,fajnie, tez mamy ochotę się wybrać,tylko nam schodzi jazda do 3 godzin./ z przerwą na karmienie :)/Jesli będzie znosna pogoda te pojawimy sie tam. :)
Kasiu K,cos rzadko tu zaglądasz,do wczesniaków  :( ..
Asiuleks,Pawełek,gdy leży na brzuszku układa rączki wzdłuż tułowia,a nie do góry i nie może podnieść główki ,mamy Go tego nauczyć wkładając mu rączki pod klatkę piersiową i przyciskając łokcie do tułowia /6xdzienie/

reklama
To zyczymy wytrwałości w ćwiczeniach. Mam nadzieje ze Pawełek nie będzie protestował zbyt głośno na nowa gimnastyke ;)

Do góry