reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Retinopatia

Hej.
Dziś Pawełek kończy 3 miesiące o 23.00 ;)
Tak wyglądał jak mial 1 miesiąc

2 miesiące (no..prawie,bo bez 4 dni )

a tak przy 3 miesiącach (też bez 4 dni)

Rośnie :) /2360g/ , tylko.....ciągle Go nie ma w domu, a termin wyjscia sie przesuwa.....

reklama
miller - jeszcze troszke i pawelek bedzie z wami w domku najwazniejsze zeby wypuscili go zdrowiutkiego. duzy juz chlop z niego :laugh:

Witam!
Mój malutki urodził sie w 32 tygodniu ciąży, z wagą 1100 g. Przez pierwszy tydzien wspomagany był przez respirator. Z dnia na dzień było coraz lepiej i po 2 tygodniach jest już na oddziale "opieki pośredniej". Dziś już ma 3,5 tygodnia i waży 1800 g :))) , zaczyna powolutku jesc z buteleczki. Tez jest jescze za słabiutki i karmią go na zmianę to z butelki to sondą. Ale z butelki karmię go sama, bo wiadomo, że pielęgniarki nie mogą mu poświecic zbyt duzo czasu, a sama nakarmie go najlepiej :) Musi jeszcze przybrac na wadze, wzmocnic sie i nauczyc sie jesc i bedzie mogł byc juz z nami.
Trzymajcie kciuki za Kubuncia !!

Trzymam za niego kciuki jak i za resztę wcześniaków :)
Isiaczku widać na foto że Kubuś jest ślicznym chłopczykiem!

pozdrawiam rodziców Martynki, Pawełka i Kubusia :)

Isiaczek - trzymamy kciuki za Kubusia - sliczny chlopczyk;-) Biedaczek - widze ze ma raczke sina - pewnie od ciaglego klucia.Niech tyje i jak najszybciej ucieka ze szpitala do domku

Isiaczku, trzymamy za Kubę, ale widać,że to wielki chłopczyk ;) , więc napewno raz dwa popędzi do domku :)
misia-q , dzięki :)
asiuleks , wiem,że najważniejsze aby Pawełek wyszedł zdrowiutki , ale poprostu doczekac się Go juz nie mogę ;)

hej.
Jestem właśnie w Krakowie.
Dziś Pawełek miał ciężki dzień, USG główki,USG brzuszka i badanie oczek.Narazie jest OK, jutro jeszcze badanie moczu i jak będzie dobrze,to w środę zapadnie decyzja o wyjściu, ( spędził juz w szpitalu 95dni ). doktorka mówiła ,ze moze w czwartek :), odrazu jedziemy umówić się z chirurgiem na zabieg przepukliny, ale to bedzie dopiero gdzies w pazdzierniku..tak więc mamy nadzieję,że w tym tygodniu będziemy już razem w domku :) , oby sie spełniło :)

no to super;-) jeszcze tylko 2 dni i pawelek bedzie mogl spac w swoim lozeczku ktore tyle na niego czeka;-)jak to jest ze wiekszosc dzieci ktora spedza dlugi czas w szpitalu ma zawsze problem z przepuchlina???chyba pielegniarki nie bardzo reaguja na placz malenstwa

reklama
Hurra!Hurra!Hurra!
Nareszcie razem :), po równo 100 dniach nasz maleńki synek pierwszy raz zobaczył swój domek i zamieszkal w nim :)
Przed nami jeszcze duuzo problemów, prawie nie będzie czasu na sen :),trzeba podawac leki, zakrapiac oczka, karmic, itd.itd.,jestesmy pełni obaw i lęków.
Jeszcze przed nami operacja na przepuklinę :(,juz jesteśmy umówieni na 6 X,a do tego czasu....oczywiscie niepewnośc czekania....ale najwazniejsze,że jesteśmy w końcu razem.Nie macie pojęcia jak BARDZO sie ciesze :) :) :) , choc mały napewno nie raz nam da w kośc ;)
no i jeszce dwa zdjęcia :)
"Tak jechałem w foteliku i bardzo mi sie to podobało"

"A tak mnie ciocie powitały"

Bedziemy na bieżąco relacjonowac nasze radości,niepokoje i rozwoj naszego kochanego Pawelka :)

Do góry