• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Majeczko słodziutkie malusie ciuszki. Mój M nigdy nic od siebie nie kupił dla dzieci:-( A jak mu cos pokazuje ze ładne. Tyle mam z niego pożytku jeżeli chodzi o te sprawy:rofl2:

A to moje zdobycze dzisiejsze i z zeszłego tygodnia:-p Są w różnych rozmiarach opis na fotkach;-) (bluza z żyrafą od sis synka)

Załączniki

• DSC03368.jpg
    DSC03368.jpg
    76,4 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC03372.jpg
    DSC03372.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC03373.jpg
    DSC03373.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC03374.jpg
    DSC03374.jpg
    87,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Majeczko, fajnie masz, ze przyjemnosc kupowania Maluszkowi dzielisz razem z M. :laugh2: Moj nie mialby cierliwosci. :laugh2:
Czarna, sliczne ciuszki!!!!!! Nie obejrzysz sie, jak beda dobre na Samiego :))))))))))))))

Ostatnia edycja:
czarna79 fajne ciuszki, widać, że doświadczona mama:tak:
majeczka02 podziwiam tatusia za gust:tak:
A w jakich rozmiarach kupujecie te ciuszki? Bo tak się zastanawiam i nie wiem:confused: Oto moje wczorajsze zakupy:
dsc00219os5.jpg

dsc00220un2.jpg

dsc00221xg4.jpg

dsc00222uh0.jpg

dsc00223if9.jpg

Mam nadzieję że się wklei;-)

Antuanet24 majeczka02 Sliczne te ciuszki. U mnie mąż też chodzi ze mną po ciuszki dla naszej małae księżniczki ale widzę że po chwili już by wyszedł:dry:
Ja kupuję ciuszki w rozmiarze '0-3' albo 58 i 62. Choć mam też kilka takich mniejszych 54.

Dzieki dziewczyny.
Ja z ciuszków kilka mam "new born" kilka 56 a tak to 0-3.(pozatym kupuje tez wieksze jak trafie)
Moja Laurka jak sie urodziła była malusia 2780 i 49 cm wiec nawet te na 56 na niej wisiały:-D:-D:-D ale juz po 3 tyg leżały super.

Antuanet śliczniutkie ciuszki.

Antuanet ja wczoraj kupiłam to samo co ty na pierwszym zdjęciu dla mojej córki rozmiar 80 i 86, a 74 dla siostrzeńca i jak przyłożyłam do obecnego body, które nosi Martynka, to wszystkie powinny być za duże :dry:, a z kolei w tesco kupilismy jej spodnie dresowe w dwupaku na 9-12 mcy :dry:, a ona w listopadzie będzie miała 2 lata i bądź tu człowieku mądry :sorry:

reklama
Czarna świetne ciuszki-faktycznie zdobycze:tak::-) Dobrze,ze kupujesz wieksze jak mam mozliwość też tak robię do najbliższego miasta mam 16 km wiec pózniej nie bede miała czasu na takie wypady po ciuszki...
Antuanet24 słodziutkie te ubranka - bardzo podoba mi sie to z reniferkiem:-Dbombowe! A co do ubranek. Kupuję new born. Najwięcej mam ciuszków z rozm.62,68. Mój mąz naprawdę zszokował mnie tymi ubrankami...(nie licząc to,ze kupił dla nas sam prześliczne lózko no i drzwi do pokoju:szok:) Miał jeszcze czas żeby sam SAM kupić ubranka. Próbowałam to sobie wyob
razić no wiecie jak tłumaczy babce z dzieciecego co chce kupić:-D Kocham go za to,ze jest taki spontaniczny (choć z początku na wieści o łóżku...:wściekła/y:):-D:-D:-D Cały mój Miś:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry