• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Minisia ja sobie kiedys wyobrazałam że będę się bujać z dzieckiem w takim fotelu. Może i mogłabym na nim karmić - podłokietnik pomagałby mi utrzymac główkę co by mi ręka nie scierpła.

reklama
Kaka fajniutki ten fotel. U mnie był by za bardzo rozrywany mi sie marzy worek Sako:-p ale brak miejsca wiec tylko dziewczyna kupimy ale takie mniejsze;-) (chyba ze po zrobieniu pokoju tez niebedzie miejsca to niekupimy:-()

Póki co to ja bym się w nim mogła bujać w dużym pokoju;-) Jeśli nie taki fotel bujany to marzy mi sie zwykły fotelik żeby mozna było wygodnie usiaść:)

Co do niedrapek, to kupiłąm je bo mi się podobały ... jednak słyszałam, że większość mam zakłada skarpeteczki dzidzi na rączki - bo nie spadają.
Więc pewnikiem będzie też i u mnie tak.

Na razie nie. To co można było wydać na zakupki poszło na szkołę M. Ale od przyszłego miesiaca bedzie nam luźniej ufff to pewnie zaczniemy mysleć o tym i owym:)

reklama
A ja widzialam w ofercie TESCO oferta wazna od 3 lipca do 16 i tam sa fajne rozki z poduszka za 25 bodajze zloty i chyba 3 lipca sie tam przejde zobaczyc i jak bedzie ladne to kupie.I pisze tez tam cos o poscieli ale nie pokazuja jej ale mozna zobaczyc co to takiego :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry