reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Minisia ja sobie kiedys wyobrazałam że będę się bujać z dzieckiem w takim fotelu. Może i mogłabym na nim karmić - podłokietnik pomagałby mi utrzymac główkę co by mi ręka nie scierpła.

reklama
Kaka fajniutki ten fotel. U mnie był by za bardzo rozrywany mi sie marzy worek Sako:-p ale brak miejsca wiec tylko dziewczyna kupimy ale takie mniejsze;-) (chyba ze po zrobieniu pokoju tez niebedzie miejsca to niekupimy:-()

Póki co to ja bym się w nim mogła bujać w dużym pokoju;-) Jeśli nie taki fotel bujany to marzy mi sie zwykły fotelik żeby mozna było wygodnie usiaść:)

Co do niedrapek, to kupiłąm je bo mi się podobały ... jednak słyszałam, że większość mam zakłada skarpeteczki dzidzi na rączki - bo nie spadają.
Więc pewnikiem będzie też i u mnie tak.

I dobrze jak nie teraz to kiedy bedzie kupować:-p trza łapać okazje:laugh2:

Kaka a jak tam twoje zakupy zamówiłaś na allegro to co pokazywałaś???

Na razie nie. To co można było wydać na zakupki poszło na szkołę M. Ale od przyszłego miesiaca bedzie nam luźniej ufff to pewnie zaczniemy mysleć o tym i owym:)

reklama
A ja widzialam w ofercie TESCO oferta wazna od 3 lipca do 16 i tam sa fajne rozki z poduszka za 25 bodajze zloty i chyba 3 lipca sie tam przejde zobaczyc i jak bedzie ladne to kupie.I pisze tez tam cos o poscieli ale nie pokazuja jej ale mozna zobaczyc co to takiego :-)

Do góry