reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Dorotka to super oferta idz idz i sprawdz. U nas brak Tesco tzn jest niby tesco ale takie prawdziwe dopiero nam budują:-p Ja juz sie nie moge doczekac. Podobno bardzo dobre gatunkowo sa tam ciuszki i niedrogie:-p

Minisia słodki i za bardzo rozsadna cene ten komplecik:tak:

Szalejcie Kochane!!! Ja mysle, ze zakupy ubraniowe Maluszkowi mam skompletowane i jakos zal mi kupowac nast. ciuszkow, bo Dzidzia zaraz wyrosnie. A w styczniu kolejna wyprawa do rodzicow. Mama (dzieki Bogu) ma fiola na punkcie wnuczat i jest gotowa "na wszystko", byleby byly happy :laugh2::laugh2::laugh2:

CZARNA wlasnie u mnie jest tesco ale taka podroba tesco normalnie mini tesco i nie ma tam polowy co w prawdziwym :-(
Musialabym jechac do innego masta ale to sie jeszcze zobaczy :-)
Pisze wam o tym bo moze ktoras jest zainteresowana :-)

To ubranka,które kupiłam wcześniej,ale ich tu nie wklejałam:tak:

ubranko2hl6.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry