reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Guśka wszystko zależy od tego jaka bedzie zima i jaka to ma być spacerówka;-) Bo jeżeli taka normalna i do tego wtylko śpiworek to moim zdaniem nie za bardzo bo budy są dosć wysoko ustawione i mało chroni dzieciątko. Chyba ze takie z przystosowaniem do maluszków to całkiem co innego;-) Ja przy Laurze miała Arti Atlantic Everflo.(chyba dobzre napisałam) i szczerze byłam z niego zadowolona a rodziłam zimą;-)(trzymam ten typ w rezerwie)
Ale teraz też sie powoli rozglądam i szukam opini i narazie moim faworytem jest Delti m Focus (głęboki) używany na allegro moge kupić juz za 300-400 zł a ma dośc dużo pozytywnych opini;-) U mnie podstawa to waga mieszkam na 4p bez windy :baffled:
Ale jeszcze dużo czasu i sie zobaczy

Co do łóżeczka mam po Laurze (ale jeszcze go używa) turystyczne ale na pierwsze miesiace dokupuje kołyske:-p (zawsze marzyłam:zawstydzona/y:)

uffff ale sie rozpisałam

reklama
guska35 witam
przez przypadek weszłam na nie swój roczek, jestem mamuśka pazdziernik2007,
radze Ci nie rezygnować z gondoli, ja miałam twarda gondole +spior i polecam, chroni od wiatru , mrozu, spacerowke uzyam od jakis 2 tyg. Wiem ze dziecko z gondoli szybko wyrasta (do 6 miesiecy) ale na jesienno -zimowe spacery jest niezbedna, widze to po sobie, teraz mam spacerowke, + śpiworek i nie wyobrażam sobie jezdzic tym w zime, chociaż mam porządny model (mutsy) i gruby śpiworek ale nie ma żadnej ochronki buzki i cialka od mrozu i wiatru, i nie koniecznie musi byc to wozek trzyfunkcyjny, fotelik samochodowy wpinany w stelarz nie przydaje sie, moj maluszek juz z niego wyrasta i tylko raz przypięłam fotelik do wozka., dwufunkcyjny wystarczy

guska35 witam
przez przypadek weszłam na nie swój roczek, jestem mamuśka pazdziernik2008,
radze Ci nie rezygnować z gondoli, ja miałam twarda gondole +spior i polecam, chroni od wiatru , mrozu, spacerowke uzyam od jakis 2 tyg. Wiem ze dziecko z gondoli szybko wyrasta (do 6 miesiecy) ale na jesienno -zimowe spacery jest niezbedna, widze to po sobie, teraz mam spacerowke, + śpiworek i nie wyobrażam sobie jezdzic tym w zime, chociaż mam porządny model (mutsy) i gruby śpiworek ale nie ma żadnej ochronki buzki i cialka od mrozu i wiatru, i nie koniecznie musi byc to wozek trzyfunkcyjny, fotelik samochodowy wpinany w stelarz nie przydaje sie, moj maluszek juz z niego wyrasta i tylko raz przypięłam fotelik do wozka., dwufunkcyjny wystarczy
całkowicie się zgadzam. Mój synek urodził się w październiku 2007. kiedy wychodziliśmy ze szpitala było jeszcze w miare ok, ale na pierwszy spacer to już jesień na całego:tak::tak:gondolka jest idealna bo osłania dziecko od wiatru i zimna. Maluch leży a więc kręgosłup nie jest narażany na przeciążenia jak w przypadku spacerówki (która nigdy nie jest rozkładana nzupełnie płasko). Ja również do gondolki wkładałam śpiworek , w którym szczelnie zapinałam Szymka i spokojnie mogliśmy chodzić na spacerki nawet kiedy mróz był ciut większy:-):-)

Wóżek też trzeba trochę kupić pod tatusia...żeby potem chętnie wyjeżdżał na spacerki.;-) Ten focus o którym pisze Czarna moze zaintersuje przyszłych tatusiów, albo jakiś lamborgini:-D

reklama
Do góry