Guśka wszystko zależy od tego jaka bedzie zima i jaka to ma być spacerówka;-) Bo jeżeli taka normalna i do tego wtylko śpiworek to moim zdaniem nie za bardzo bo budy są dosć wysoko ustawione i mało chroni dzieciątko. Chyba ze takie z przystosowaniem do maluszków to całkiem co innego;-) Ja przy Laurze miała Arti Atlantic Everflo.(chyba dobzre napisałam) i szczerze byłam z niego zadowolona a rodziłam zimą;-)(trzymam ten typ w rezerwie)
Ale teraz też sie powoli rozglądam i szukam opini i narazie moim faworytem jest Delti m Focus (głęboki) używany na allegro moge kupić juz za 300-400 zł a ma dośc dużo pozytywnych opini;-) U mnie podstawa to waga mieszkam na 4p bez windy
Ale jeszcze dużo czasu i sie zobaczy
Co do łóżeczka mam po Laurze (ale jeszcze go używa) turystyczne ale na pierwsze miesiace dokupuje kołyske
(zawsze marzyłam
)
uffff ale sie rozpisałam
Ale teraz też sie powoli rozglądam i szukam opini i narazie moim faworytem jest Delti m Focus (głęboki) używany na allegro moge kupić juz za 300-400 zł a ma dośc dużo pozytywnych opini;-) U mnie podstawa to waga mieszkam na 4p bez windy

Ale jeszcze dużo czasu i sie zobaczy
Co do łóżeczka mam po Laurze (ale jeszcze go używa) turystyczne ale na pierwsze miesiace dokupuje kołyske

uffff ale sie rozpisałam