reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Dorotka można mieć ale nie trzeba. Naprawde maluchy tak szybko rosną i przybierają na wadze ze szok:szok::szok::szok:

A to moje dzisiejsze łupy:-p

reklama
Czarna sliczne ciuszki i pewnie z lumpeksu? fajne tam macie lumpy hihihih

Madziu tak za kazdym razem jak cos kupie to tak sie ciesze jak dziecko.
Ja juz dawno kupilam 1 ciusek i po tym kupieniu nic sie zlego nie stalo wiec zycze ci szybkiego przelamania sie i kupno ciuszka zobaczysz jak to cieszy :-)

Tak ciuszki tradycyjnie używane. Jedynie sweterek i czapunia po sis małym:-p I kocyk jest nowy Biedronkowy. Ale jest tak milusi ze nie mogłam sie oprzeć:zawstydzona/y::-D

czarna79śliczniutkie
Jak wczoraj bylismy w tym sklepie dziecięcym to nie kupiłam ani jednego ciuszka wstrzymam sie aż pozanam płeć, a była para tydzień przed porodem która dopiero teraz zaczynała rozgladac sie za wózkiem łóżeczkiem i resztą

ppatqa ja tez znam takie pary. Moja bratowa z bratem ukrywała ciąze (wpadka) i jak sie wydało był 8 miesiac. Ona całkiem zlała przygotowania do porodu i jak poszła rodzić to my wsio kupowalismy i praliśmy. Normalnie porażka:baffled:

Mi sie wydaje ze zakupy to jest rzecz indywidualna. I sa osoby które uważają to za konieczność i dla nich nie ma róznicy czy wczesniej czy później bo przecież wszytko w sklepach jest wiec po co sie spieszyć:confused: Ja tam jestem osobą której takie sprawy sprawiają wielką frajdę (nawet zakup skarpetek) i przyjemność dlatego to robie:-p A po drugie lubie sama decydować i niewyobrażam sobie aby ktoś za mnie wybierał:-p:laugh2:

Czarna fajne te ciuszki:-)Ja juz sobie pare rzeczy kupilam.Teraz jedziemy do Polski i chcemy zrobic takie porzadniejsze zzakupy:-DJa tez wole miec wszystko wczesniej kupione:tak:

dziewczyny śliczne ciuszki, stwierdzam że muszę do czarnej na kurs kupowania w lumpkach się wybrać, przeszłam kilka gdańskich i albo nie umiem nic fajnego wyszperać albo źle trafiam

reklama
Hehehe ja kiedyś też nie potrafiłam nic znaleść. A teraz wpadam i tylko przelatuje. Dopiero jak coś extra to oglądam potem zastanawiam sie do czeko bedzie pasowac i decyzja biore albo nie:-p

Do góry