reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Ja wczoraj w auchanie kupilam slicznego pajacyka ale nr 62 bo nie bylo mniejszego.
Pajacyk ma czapeczke i jest w paseczki niebiesko zolte i ma misie rozne wyszyte sliczny ten pajacyk :-)
I moja mama wczoraj na dzien dziecka kupila wnukowi lub wnusi sliczne skarpeteczki hihih slodkie hihih :-)

A ja wczoraj dostałam od teściowej śliczny kaftanik wiązany, body z takim samolocikiem na brzuszku i różowy pajacyk a dopiero wczoraj powiedzieliśmy jej że będzie dziewczynka więc różowy będzie pasował:-)

Dorotka 62 to idealny rozmiar:tak: I juz sobie wyobrażam ten pajacyk:-p

NatusiaMa to Ci teściowa ma intuicje. Ale fajnie masz ze ci takie prezenciki kupuje. Mi nikt nic nie chce kupić:-(

Ja dziś idu coś kupic moim dzieciaczkom malutkim bo starsza dostałą kase:-p

Wlasnie jak to jest z tymi rozmiarami ?????????????
Bo niby na 62 pisze 3 miesiace ????????????????? wiec juz trace sie jakie mam kupowac na takiego narodzonego dopiero ?????????????????/

To zależy jak duże dziecko sie urodzi - zobacz na innych watkch no. mamach majowych jakie duze dzieciaczki się urodziły.

Ja ostatnio kupiłam body w rozmiarze '0-3 mies.'
Więc jak urodzi się duże czy małe dziecko to powinno wejść i być dobre.
A poza tym to dzieci ponoć szybko rosną więc myślę że trochę większe może być;-)

reklama
A ja jeszcze nic nie kupiłam - trochę się boję.
Wiem, że to przesąd, ale jakoś nie mogę się przemóc.
Widziałam tyle ślicznych ciuszków.
Sama już nie wiem ... Dorotko czy po kupieniu chociażby jednej rzeczy czułaś się lepiej - przepraszam za moje dziwne pytanie :confused:

Do góry