reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja wczoraj w auchanie kupilam slicznego pajacyka ale nr 62 bo nie bylo mniejszego.
Pajacyk ma czapeczke i jest w paseczki niebiesko zolte i ma misie rozne wyszyte sliczny ten pajacyk :-)
I moja mama wczoraj na dzien dziecka kupila wnukowi lub wnusi sliczne skarpeteczki hihih slodkie hihih :-)
Pajacyk ma czapeczke i jest w paseczki niebiesko zolte i ma misie rozne wyszyte sliczny ten pajacyk :-)
I moja mama wczoraj na dzien dziecka kupila wnukowi lub wnusi sliczne skarpeteczki hihih slodkie hihih :-)
Dorotka 62 to idealny rozmiar
I juz sobie wyobrażam ten pajacyk
NatusiaMa to Ci teściowa ma intuicje. Ale fajnie masz ze ci takie prezenciki kupuje. Mi nikt nic nie chce kupić:-(
Ja dziś idu coś kupic moim dzieciaczkom malutkim bo starsza dostałą kase

NatusiaMa to Ci teściowa ma intuicje. Ale fajnie masz ze ci takie prezenciki kupuje. Mi nikt nic nie chce kupić:-(
Ja dziś idu coś kupic moim dzieciaczkom malutkim bo starsza dostałą kase

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wlasnie jak to jest z tymi rozmiarami ?????????????
Bo niby na 62 pisze 3 miesiace ????????????????? wiec juz trace sie jakie mam kupowac na takiego narodzonego dopiero ?????????????????/
Bo niby na 62 pisze 3 miesiace ????????????????? wiec juz trace sie jakie mam kupowac na takiego narodzonego dopiero ?????????????????/
62 to taki bezpieczny rozmiar. Lepiej ciut za duze niż za ciasneWlasnie jak to jest z tymi rozmiarami ?????????????

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzieki ale troche mniejszych tez chyba trzeba miec ???????????????? np 56 nr ???????????
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja jeszcze nic nie kupiłam - trochę się boję.
Wiem, że to przesąd, ale jakoś nie mogę się przemóc.
Widziałam tyle ślicznych ciuszków.
Sama już nie wiem ... Dorotko czy po kupieniu chociażby jednej rzeczy czułaś się lepiej - przepraszam za moje dziwne pytanie
Wiem, że to przesąd, ale jakoś nie mogę się przemóc.
Widziałam tyle ślicznych ciuszków.
Sama już nie wiem ... Dorotko czy po kupieniu chociażby jednej rzeczy czułaś się lepiej - przepraszam za moje dziwne pytanie

Podziel się: