Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To super takie dary sa bardzo cennelisty są świetne, aczkolwiek ja zazwyczaj kupuje to co na liście plus całą masę niepotrzebnych rzeczy
Właśnie się dowiedziałam, że dostaniemy wózek - mutsiaka, łóżeczko i jakąś fajną kołyskę od koleżanek. A od jednej dodatkowo trochę ciuszków po jej synkuStrasznie się cieszę
![]()

Kaka jest wiele ciuszków uniwersalnych wiec spokojnie dasz radeMilutko że tak o Was dbają:-)
Ja będę szaleć jak się dowiem kogo nosze pod serduszkiem - chłopca czy dziewczynkęA jak się nadale będzie ukrywało to kupię ogordniczki i sweterek uniseks i tyle
![]()

. Jest taki tatusiowy - amortyzatory i te sprawy. Toledo jest taki zgrabniutki - w sam raz dla mamusi ;-). Ponieważ nie jestem zaborcza w tym temacie, zgodzę się na atlantica - w końcu jak M będzie pasował wózek, to chętniej będzie chodził na spacery 

.