reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Minisia slodkie te skarpetki hihih

Ja wczoraj mojej coreczce kupilam w lumpie 3 ciuszki 1 body z dlugim rekawem :-)
i 2 kaftaniki Jeden czerwony i wyglada jak bluza bo jest grubszy a 2 kaftanik bialy cienki z serduszkim falbankami i kokartkami :-)
Marzy mi sie aby kupic jaka sukieneczke :-)
Moj M jak mu wczoraj powiedzialam o sukienecce to mi powiedzil wstrzymaj sie jeszcze z tym bo mogla sie babka pomylic to ja mu na to
NIE POMYLILA SIE BO JA OD POCZATKU OD KAD DOWIEDZIALAM SIE ZE JESTEM W CIAZY TO WIEDZIALAM ZE TO BEDZIE OLIWIA I POPROSTU TO WIEM :-)
i sie zatkal bo ja mam intuicje i juz hihihihihihihi i jeszcze 1 gin potwierdzil hihihihihih

A ja mama bzika na punkcie biedronek wiec jak zobaczyłam ten drobiazg to nie mogłam się powstrzymać
77df887e61ff3917.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/77df887e61ff3917.html
a to zrobione w wolnych chwilach w pracy
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ac295322bd9bd53.html
6ac295322bd9bd53.html

Ostatnia edycja:
fajne, ja mam fioła na punkcie koników, wiec szukam na alegro takch rzeczy, teściowa juz kupiła piżamke w koniki

zawsze chciałam nauczyć się dziergać na szydełku żeby ewentualnej dzidzi móc robić takie cudeńka mam już trzy pary butków i chce jeszcze kocyk zrobić może sie uda ;-)

Gratuluje i zazdroszcze talentu:tak::tak:

A to moje typy na pościel i rożek tylko brak zdecydowania co do kolorku albo ecri albo niebieska:-p Raczej chyba ecri bo mam łóżeczko turystyczne czerwone:rofl2: choć nie powiem zielń tez mnie powaliła i żółta:tak:
Pościel
rozek

Co o tym myślicie???????

Ppatqa to chyba jakieś zboczenie zawodowe (żarcik)

reklama
czarna79 rożek śliczny a co do pościeli to ładna i cena dobra ale ja chciałabym też z takimi bokami a tam pisze z tego co doczytałam że tam sprzedają pościel 2- częściową. Poszukam czy gdzieś nie mają z tymi bokami;-)

Do góry