reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Minisia moge go kupić jak chcesz. Ale ty reszte bedziesz załatwieć. Co ty na to?????

A my rodzinnie zdecydowaliśmy tzn Ja M i Niki i bierzemy kolorek zielony jednak:))))pościeli oczywiście:)

reklama
Dziewczyny no sliczne te posciele i te rozki :-)
Ja narazie nic takieg nie kupuje takie grubsze zakupy pozniej bede robila :-) i juz sie doczekac nie moge :-)

Czarna gratuluje zakupu :-)

Dorotka jeszcze nie kupiłam. Narazie sie zdecydowaliśmy:tak: ale kto wie moze i dzis kupie:-p njpier musze napisac do nich czy maja na stanie:tak:

No to teraz nam sie Ppatqa i Kaka rozkręcą z zakupami:laugh2:
Ppatqa słodki komplecik. Uwielbiam takie delikatne aplikacje:tak:

A mój mąż mówi ze spokojnie mogę zamawiać tą pościel tylko musze wyczaić jaką mają do wózeczka aby za jednym zamachem kupić;-)

No więc sprawdziłam i wsio mają. Teraz tylko czekam na potwierdzenie ze jest kolor zielony i jaki jest koszt przesyłki i będe zamawiać:))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Dzięki czarna79 już znalazłam!
3 elementowa pościel firmowa**BABY-RAJ **120x90 (380410921) - Aukcje internetowe Allegro
kolor MISIE NA DRABINKACH ECRU
albo 3 el. eksluzywna pościel **BABY-RAJ **120x90** (381689939) - Aukcje internetowe Allegro
kolor ECRU Z KWIATKIEM
i jak wam się podoba?
Pogadam z M jak wróci z pracy i wybierzemy razem:-)

Z tej pierwszej poscieli z M wybralismy MISIE NATASZY :-D
I CO WY NA TO ?????????????
sory ze w taki sposow ale nie umiem WSTYD :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
NatusiaMa hehe mamy identyczne gusta tez biore pod uwagę te misie na drabinkach:))))))))) i maja do tego roz ek za 15 zł
Orginalne rożki firmy**BABY-RAJ **łap okazję (379336076) - Aukcje internetowe Allegro

choć nie wiem czy dla ciebie ważny rożek, bo ja bez niego ani rusz przez pierwsze 2 miesiące:-p a uwielbiam komplety wiec jak znalazł

Daj znać co wybrałaś ja z moim tez dzis bede gadac:tak:

a z rozkow to MISIE NA DRABINKACH ROZOWE ( tak dla dziewczynki cos rozwego hihih )
i KREMOWE PIESKI :-D:-D:-D

Do góry